Yves Rocher Ultra Besleyici Vücut Bakım Yağı

Yves Rocher Ultra Besleyici Vücut Bakım Yağı

Merhaba

Yves Rocher'nın hemen hemen tüm ürünlerini severek kullanıyorum ve alırken çok fazla tereddüt etmiyorum. Markanın bazı ürünleri dışında içerik olarak da temiz olduğuna inandığım (özellikle bakım ürünlerini) fazlasıyla tercih ediyorum.

Bir alışverişimde merak ederek aldığım, sonraki alışverişimde de hediye olarak kazandığım, uzun süredir severek kullandığım kuru ciltler için önerilen ultra besleyici bakım yağından bahsedeceğim bugün.

Yves Rocher Ultra Besleyici Vücut Bakım Yağı


Yves Rocher Ultra Besleyici Vücut Bakım Yağı

Ambalajını çok tatlı bulduğum sprey şeklinde kullanımı olan bu ürün form olarak da yağ şeklinde. Aslında sprey şeklinde olması biraz sıkıntı yaratsa da ürünü o kadar güzel uyguluyorki bu benim için sorun olmaktan çıkıyor. Bu yüzden bu ürünü uygularken biraz dikkatli davranıyorum yoksa yerlere de uygulanıyor :)

Yves Rocher Vücut Bakım Yağı derki:


''Yves Rocher Ultra Besleyici Vücut Bakım Yağı vücudunuzla mükemmel bir uyum sağlayarak kolayca emilir, cildinize yumuşaklık kazandırarak güzelliğini açığa çıkarır. Bitkisel formülü eşsiz faydaları olan Andiroba Cevizi içerir. Andiroba Cevizi sayesinde cildiniz derinlemesine beslenir. Beslenen cilt daha canlı ve ipeksi bir görünüşe sahip olur. Özellikle kuru ciltler için önerilir.

Paraben, koruyucu ve mineral yağ içermez, %99 bitkisel içeriğe sahiptir.

Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.''


Benim cilt tipim tam manayla kupkuru. Hatta daha önce Burda da bahsetmiştim. O ürünleri çok severek kullanıyorum ama kadın olmanın verdiği ihtiyaçla :) bir bunalım anımda bunu da denemek istedim :)
Ultra Besleyici Vücut Bakım Yağı diyince de ''hah tam da istediğim gibi'' diyerek almıştım. Aslında ben gerçekten kokusunu, verdiği hissi, emilimini seviyorum. Ama bana göre özellikle çok kuru ciltler için değil. Bu anlamda beklentiyi karşıladığını düşünmüyorum. Normal olanlar için vazgeçilmez olabilir diye düşünüyorum ki ben hala severek kullanıyorum.
Yağlı bir his bırakmıyor ve yumuşacık yapıyor. Hızlı bir şekilde emiliyor. Kokusu ve rahatlatıcı bir etkisi de var. Özelikle dinlendiğim anlarda kullanıyorum yani akşam yatmadan önce. Sabah kalktığımda cildim daha yumuşak oluyor.

Yves Rocher Ultra Besleyici Vücut Bakım Yağı

 İndirimde alıp denemenizi tavsiye edebilirim ama kuru ciltler ve özellikle çok kuru ciltler aradıklarını bulamayabilirler. Ürünü tekrar alır mıyım bilmiyorum ama indirim dönemlerinde mutlaka düşünürüm :)

Ürün Liste Fiyatı: 39,90TL

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler 

Esy.




Bunlar da ilginizi çekebilir

31 yorum

  1. Yanılmıyorsam bir ara hediye veriliyordu belli bir alışverişe. Çok merak ettiğim bir üründü aklımda çok soru işareti vardı teşekkür ederim. Bu aralar vücudum çatır çutur kuruyor malum tedaviden :(
    Ellerinize sağlık❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen. Ben aldiktan sonraki bir alisverisimde hediye gelmisti.. Aa almasaymisim keske demistim hatta:) odur budur kullaniyorum her dus sonrasi.. Cok kuruysa pek tavsiye etmem ama kurumaya dogru gidiyosa bir dene istersen indirim zamani alip;)

      Sil
  2. Hediye verdikleri zaman bunu almak çok istemiştim bir zaman bulup gidememiştim almaya:(
    İnşallah bir daha ki gidişime mutlaka bakacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazi seyleri kaciriyorum bende uzuluyorum sora ama indirim donemlerinde umarim denk gelir..

      Sil
  3. Vücut bakım yağlarını bende çok seviyorum özellikle kış döneminde kullanıyorum :) Sprey şeklinde olan ürünleri kullanmak bana daha kolay geliyor :)) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sprey seklinde olmasi cok iyi.. Birde ince bir sekilde uyguladigindan dolayi hem homojen dagiliyor hem de buhuk bir alana yayiliyor..tesekkur edderim:)

      Sil
  4. ben sprey şeklinde olan monoi yağını kullanıyorum yaz aylarında cildime verdiği koku inanılmaz..

    YanıtlaSil
  5. Evet bende bu markayi cok seviyorum. Acikcasi ugramadan da edemiyorum:)) ayni sekilde ben de bacaklarimda zaman zaman pul pul dokulmeler olabiliyor. O konuda biraz zayif buluyorum bu yagi ama nemlendirmeye hazirliyor o zamanlarimda nemlendiriciligi yuksek bir vucut kremi uyguluyorum. Indirimde denk getirip bir denemeni tavsiye ederim ama dedigim gb tarmin etmeyebilir cok kuru ciltlileri. Tesekkur ederim zaman ayirdigin icin;)

    YanıtlaSil
  6. Yağlı bir his bırakmıyor oluşu iyi. Yves Roche kullanırdım ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle..yag diyince oyle bir dusunce olusuyor..

      Sil
  7. Vücut yağları yazın cildi çok da güzel gösteriyor buna da bakmalıyım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen..2. Sisem yaza denk geldi.. Seviniyorum buna

      Sil
  8. bende şu an avonun bir vücut yağını kullanıyorum biraz simli :) tam yaza uygun

    YanıtlaSil
  9. bu ürünü ne zaman mağazaya gitsem elime alıp bırakıyorum. benim yüzüm karma olmasına rağmen cildim sizinki gibi kupkuru hele ki şehir suyu iyice pul pul ediyor. yves rocher ın tiare çiçeği yağını kullanıyorumi kokusuna bayılıyorum, size de tavsiyemdir denemediyseniz. Ben de bunu deneyeceğim mutlaka, temiz içerikli olması da harika <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benim de yuzum yaz mevsimlerinin belli donemlerinde karma olabiliyor ama vucudum yine de kuru kaliyor. dediginiz yagi da ben not ettim mutlaka bakacagim. O kadar cpk ugrugorum magazaya ama gormedigim bi suru urun cikiyor:) ben bakim urunlerinde genelde temiz icerikli kullanmaya calisiyorum.tabi bu konuda cok bilgili degilm ama elimden geldigince.. Tesekkurler :*

      Sil
  10. Not aldım bilee. Benim vucudum kupkuru değil ama bacak kısmım bazen çok kuruyabiliyor veya denizden geldikten sonra güneşin etkisiyle kuruyor hemen bunu sıkabilirim çok iyi oldu teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim seversin sende.. Ben tesekkur ederim zaman ayirdigin icin :*

      Sil
  11. Esra'cım ben bundan alayım, rahatlatsa yeter. Benim de cildim çok kuru... Spreyli olması güzelmiş ya, arada yerler nemlense de olur bence :)) Ellerine sağlık canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim severdin.. Dus sonrasi ilk isim bunu kullanmak oluyor. Uygulamasi o kadar rahatki yerleri pas geciyorum bende:) tesekkur ederim zaman ayirdigin icin :*

      Sil
  12. Özellikle kış döneminde daha bir makbule geçecek gibi görünüyor...

    YanıtlaSil
  13. Ben denemek isterim sanırım bu ürünü.

    YanıtlaSil
  14. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bende kuru bir cilde sahibim ve sayenizde bu ürün içime sindi:) güle güle kullanın..
    blog keşif etkinliğinden geliyorum blogunuzu takibe aldım bende beklerim:') http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin. Hemen geliyorum bemde bloguma hosgeldin :)

      Sil
  15. Çok güzel gerçwkten hele yaz için. Üyeyim zaten onlara hep birseyler alip duruyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende girdiğimde bir şeyler almadan edemiyorum :)

      Sil
  16. Yves Rocher ürünlerini her zaman severek kullanıyorum ama bu tür yağları kullanmakta çok tembelim masaj yağını aldım bir yıl oldu hala açılmayı bekliyor:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya masaj yagini bende iki kez kullandim. Aslinda cok sevdim ama masore gitmek lazim :)) bende cok severek kullaniyorum coguurununu

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.