#Bitenler 1



#Bitenler 1

Herkese merhaba,

İlk bitenler yazımla karşınızdayım. Aslında biriktirip yazmak daha hoş olur diye uzun süredir elimde tutuyordum boş şişeleri :) Dolabım baya rahatlayacak :)


Kimilerini daha önce de blogumda yazmıştım zaten.
Elidor

#Bitenler 1

Elidor Doğanın Enerjisi Şampuan ve Saç Kremi: Ben bu seriyi yazdan beri kullanıyorum. Saçlarım çok seyrek ve ince telli olduğundan çok kolay yıpranıyor. Bu şampuan ve saç kremini de oldukça beğendim. Ve uzun süre kullandım. Tekrar satın alabileceğim ürünler arasında. Sadece şu sıra başka bir markanın ürünlerini denediğimden ara verdim.
Elidor Hacim Verici Sprey: İlk şişem ve yeni bitti. Açıkçası verdiği hacmi pek beğenmedim bu yüzden tekrar alacağımı sanmıyorum.
Elidor Kuru Şampuan: Yazısı daha önce Şurda yazmıştım. Tekrar alacağım bir ürün değil malesef. 

Yves Rocher

#Bitenler 1

Nemlendirici ve Arındırıcı Vücut Peelingi, Duş Jeli ve Vücut Kremi: Daha önce yazısını Şurda yazdığım bu seriyi çok beğendim. Bu yüzden bittikçe almaya devam ediyorum.
(Not: Vücut Kremini fotoğrafa eklemeyi unutmuşum. Çok özür dilerim)
Duş Jeli: Florida Greyfurtu özlü bu duş jelinin de kokusunu çok sevdim.Bu yüzden almaya devam edeceğim ürünler arasında kendisi.
Pembe Greyfurt Özlü Yüz Spreyi: Yazısını Buraya da yazmıştım. Açıkçası bu ürüne karşı çok kararsızım. Hiç beğenmedim de diyemem. Eğer ambalaj değişikliği olursa bir kez daha şans verebilirim. Ama şimdilik askıda benim için.
Kayısılı Peeling: En sevdiğim ürünlerinden. Buraya da yazmıştım ürün hakkındaki deneyimlerimi. Çok çok seviyorum ve bittikçe almaya devam ediyorum.

Dove Sıvı El Sabunu

#Bitenler 1

Bu sıvı el sabunlarını ikili olarak satın almıştım. Kesinlikle ellerimi kurutmadı ve kokuları klasik Dove kokusu. Özellikle krem renkli olana bayıldım. Almaya devam ediyorum.

#Bitenler 1

Flormar Oje Kurutucu: Açıkcası çok beğenmedim ben bu ürünün kullanımını. Kurutma özelliği ise bana biraz uzun geldi. Özellikle iki kat oje sürmüşsem. Bir daha almayacağım ürünler arasında malesef.
Victoria Secret Body Mist: Vanilya kokusunun aşığı olarak buna bayılıyorum.
Nivea Fresh Natural Sprey: Yazısını Şuraya yazmıştım. Sürekli alacağım ürünler arasında kendisi.
Bvlgari Vücut Losyonu: Normalde gül kokusunuçok sevmem. Bu kremi bana teyzem Almanya'dan getirmiş. Burda var mı bilmiyorum ama olursa mutlakaalırım. Çok kalıcı ve çok hafif bir kokusu var. Çok sevdim.

#Bitenler 1

Creightons Avakado&Almonds Moisture Sıvı El Sabunu: Acı badem kokusu da sevdiğim kokular arasında. Ama bu sıvı sabun o kadar yoğun kokuyorki adeta pasta yiyesim falan geliyor:) Bu beni biraz rahatsız ettiği için bir kez daha almak istemiyorum :)
Urban Care İnstense Keratin Saç Maskesi: Kullandığım andan beri vazgeçemiyorum bu saç ürünlerinden. Çok sevdim.Zaten çok yakında blogumda da yazacağım. Şu sıralar deneyimleme aşamasındayım. Ama şuan için çok memnunum.

#Bitenler 1

Sensodyne True White: Denemek için aldım fakat beğemedim. Extra ferah vaadini gerçekleştirdiğini düşünmüyorum. Ama hassas dişler için olan macun sürekli aldığım ve almaya devam edeceğim ürünler arasında.

#Bitenler 1

Tek makyaj ürünümse Maybeline Affinitone Kapatıcı: Yoğun kapatıcılığı yok ama benim için çok güzel bir ürün. Ve alacağım ürünler arasında kendisi.


Benim biten ürünlerim bunlardı. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Umarım bir fikir verebilmişimdir.


Sevgiler

Esy.



Bunlar da ilginizi çekebilir

20 yorum

  1. hayırlı olsun ilk bitenler yazın :) En çok okuduğum yazılardır, çünkü bitirene dek kullanınca görüşler daha doğru oluyor. Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) tesekkur ederim. evet ama ben genelde uzun sure kullndiktan sonra yazmaya calisiyorum urunleri. makyaj malzemeleri haric tabi :) aynen yenileri aslinda coktan alinmisti biriksin diye bekletiyodum sadece :p

      Sil
  2. Baya ürün bitirmişsiniz :) Kayısılı peeling daha fazla beklemeyip alıcam sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz oyle oldu :) kayisili peeling 3. alisim. gercekten cok seviyorum

      Sil
  3. Flormar kurutucudan ben çok memnunum, şişe şişe bitiriyorum, çok çabuk kurutuyor. Acaba sizdekinde sorun mu vardı?! Yves Rocher'in o serisini ben de çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi yaa. tek katta iyi de iki katta hic sevmedim. ben aksamlari gebelde suruyorum ojemi. Bu yuzden yastik izinden hic hoslanmam ama bu sprey bu konuda hic isime yaramadi. acaba siseden mi kaybakli bilemedim simdi :)

      Sil
    2. Ben mutlaka bir güçlendirici sürüyorum, üstüne iki kat oje ve en son oje koruyucu... Bir dakika bekliyorum, Flormarı yaklaşık 10-15 cm'den sıkıyorum güzelce, kuruması 10 dakikayı bulmuyor diyebilirim. Ben de nefret ederim yastık yorgan izinden ve mecbur akşamları ojemi sürüyorum. Ben çok memnunum, seninki neden kurutmadı anlamadım valla. Sally Hansenin oje kurutucu damlası var, kırmızı şişeli, bak o da çok iyi, ama bu kadar uygun fiyatlı değil gerçi daha bereketli. Bir bak istersen ;)

      Sil
    3. Ya Flormar'in Up to 7days serisinin top coatini kullaniyorum bliyo musun:) iki kat oje surmeme ragmen cok cabuk kuruyor. hatta baska ojelerde de denedim hepsinde ayni sonucu verdi. yani 5dk bile surmuyo nerdeyse.. sally hansen denemedim daha once aklimda bulunsun tesekkurler :*

      Sil
  4. Elidor kuru şampuanı bende kullandım aynı şekilde bir daha almam su an benrinin kuru sampuanını kullanıyorum tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benri denemedim bende simdilerde Avon'un kuru sampuanini kullaniyorum. biraz bogucu olsa da sonucu cok iyi

      Sil
  5. Hic bitenler yazisi olmayan ve olmayacak ben:) hic biriktiremiyorum bittigi an kaldirip atmak eglenceli geliyor ve yer aciliyor;) flormarin oje kurutucusunu ben fena bulmuyorum hâlâ kullanıyorum kullanimlarimiz mi farkli ki.kuru sampuanda elidor bence pek basarili degil batiste biraz pahali ama cok basarili

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloga yazacagim diye biriktirdim heyecanla bende :) baya zor oluyo yoksa atmadan tutabilmek:)) bilemiyorumki.. bende cok cabuk kuruyacak algisi yaratti ondan mi acaba? surdukten sonra biraz bekliyorum ama 1dk degildir sabirsiz oldugum icin.. daha sonra 10-15cm uzaktan puskurtuyorum. bir top coat kadar hizli kurutmuyor mesela

      Sil
  6. Elidor kuru şampuanı maalesef ben de sevemedim :/ Ama Yves Rocher Kayısılı Peeling favorim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kayisili peelingi gercekten bende seviyorum. Tesekkur ederim zaman ayirdigin icin.. sevgiler :)

      Sil
  7. bitenler yazılarına bayılıyorum :) Yves Rocher ürünleri benimde favorim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cok seviyorum bitenler yazilarini ama cidden zor oluyo:)) Yves Rocher urunlerini de seviyorum.

      Sil
  8. elidor kuru şampuanı sevemeyenlerdenim bende :) benim saçlarımda çok ince telli aynı elidor şampuanı kullanıyodum ama malum döneminin bulantılarından bayılarak aldıgım kokusundan fena tiksindim,şuan dove oxygen moısture kullanıyorum,aman allahımmm o ne güzel bi şampuan,saç kremi için aynı şeyi söyleyemiycem ama şampuan 10 numara,şiddetle denemeni tavsiye ediyorum,hem kokusu çok güzel hemde yumuşacık yapıyo ve sabah yıkanıp akşam yağlanan saçlarımın yağlanması gecikti,2. 3. gün bile ışıl ışıl olmasada dışarı çıkabilcek durumda oluyo saçlarım. marketlerde bulamıyorum ama gratiste her zaman bulunuyor

    YanıtlaSil
  9. Tesekkkurler yorum ve tavsiye icin.. Dove sampuani universite yillarimda uzun sure kullanirdim. gercekteb cok da severdim. denemek isterim.

    YanıtlaSil
  10. Bitenler yazılarını gördükçe nasıl imreniyorum inşallah yazabileceğim birgün :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bende istiyordum ama çok zorlandım :) Biriktirebilmek için yani :)

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.