MAC FAUX RUJ ( FAVORİ NUDE RUJUM)


MAC FAUX RUJ ( FAVORİ NUDE RUJUM)


Merhaba,

Umarım herkesin yaşama sevinci yukarılardadır. Ben son günlerde çok yorulsam da ve hatta dibe vursam da ''yaşıyorsam, bunun için!'' diyorum.

Bugün size çok sevdiğim, sürdüğüm anda rengine bayıldığım, tam anlamıyla benim dudak rengime uygun M.A.C Cosmetics'in Faux adlı rujunu anlatmak istedim.

M.A.C FAUX


MAC FAUX RUJ ( FAVORİ NUDE RUJUM)

Ambalajı klasik şık M.A.C ambalajı. M.A.C rujların ambalajlarını gerçekten seviyorum. 

MAC FAUX RUJ ( FAVORİ NUDE RUJUM)

Faux benim ikinci M.A.C rujum. Açıkcası almadan önce pek kararsızdım çünkü online mağazasından aldım. Denemeden ve görmeden :(
Ama gerçekten çok iyi seçim yaptığımı düşünüyorum. Cilt tonuma ve dudak rengime inanılmaz uyum sağladı. Uzun zamandır aradığım nude ruju bulmuş oldum :)

Yapısını, sürümünü, kalıcılığını, bitişini çok sevdim. Kremsi, kolay sürümlü, bir şeyler yiyip içmediğim sürece uzun süre kalıcı, satin bitişli bir ruj. Fakat satin bitişli olmasına rağmen mat yapıda özellikleri var. Yani hafif /orta derecede dudaklarda kuruluk yapıyor. Altına nemlendirici kullanarak bunun önüne geçebiliyorum. Çok parlak olmamasını da çok seviyorum. Yarı mat bitişli demek daha doğru sanırım. 

MAC FAUX RUJ ( FAVORİ NUDE RUJUM)

Rengine gelirsek; sitesinde ''Hafifletilmiş eflatun-pembe'' diyor. Aslında şöyle bir ruju sürmeden bakıldığında içinde kahvelik var gibi görünüyor. Cilt alt tonuna göre farklılık göstereceğini düşünüyorum bu yüzden.

MAC FAUX RUJ ( FAVORİ NUDE RUJUM)

Dudağımdaki duruşu bu şekilde.

MAC FAUX RUJ ( FAVORİ NUDE RUJUM)

Faux ruj soğuk alt tonlu, içerisinde leylaklık barındıran nude pembe bir ruj. Bendeki duruşu tam anlamıyla böyle. Kesinlikle ölü durmayan, zarif, tüm makyaja uyum sağlayabilecek bir renk aynı zamanda. 
Soğuk-nötr alt tonluysanız, beyaz tenliyseniz ve hala nude rujunuzu bulamadıysanız bence mutlaka bir şans verin.

Sevgiler 


Esy.





Bunlar da ilginizi çekebilir

29 yorum

  1. Güle güle kullan favori renklerim den biri :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel paylaşımlarının devamını dilerim bundan sonra takipteyim :)

    YanıtlaSil
  3. Harika bir renk en son gittiğimde bulamamıştım bir dahaki sefere bende edineceğimmm güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulursun.. şuan online sitesinde de yok..

      Sil
  4. cok guzelmış gerçekten :) Denk gelebılırsek bende belki şans veririm gerçi bugun nude rujlarımla ılgılı bır yazı hazırlamayı dusunuyorum ıkıncı olarak malum arayı baya bı açtık ama önümde hepsi yeni sayılabilecek ( ki bu sayılabilecekler sadece 2 si için kalanı yeni ) 7 tane ruj var :) bakalım yenı bırıne daha şans verir miyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka denemelisin.. benim dudak rengim biraz açık ve güzel uyum sağladı :) Merakla bekliyorum yazısı, yoksa yazdın mı?

      Sil
    2. yazdım yazdım rujları yayınladım bıle :) gordun mu bılmıyorum ama bu ara fazla gıremedım bugun harıc :)
      Golden rose da bununda dupe una bakmak lazım hepsı var neredeyse belkı vardır o serıden cok memnunum alıp duruyorum sureklı :)

      Sil
    3. Aaa hayır ben de bu aralar sık giremedim. Hemen bakıyorum. Aynen deneyip bakmak lazım.. Umarım vardır çünkü gerçekten çok güzel bir nude.. ama nette Essence 05 cool nude ve Nyx matte whipped caviar dupe olarak göstermişler.. Burdaki Gratis'te malesef Essence yok o yüzden bilemiyorum.

      Sil
    4. bende bı rengıme benzıyo dıyodum essence 5 numarası swatchladım baksana bi sence benzer mi :)

      Sil
    5. Görmen açısından burdan yazayım dedim. Faux da baktığında kahvemsi gibi ama özellikle gün ışığında morluk daha iyi görülüyor. Dudakta da gerçekten morumsu duruyor. Ne güzel ama tahmin etmiştim seveceğini. Bak meğersem muadilini almışsın ne güzel :)

      Sil
    6. walla oyle olmus bılmeden :) evet aynı morumsuluk essence de de mevcut :) kendı blogumda da dedım de burdan da dıyım annem ılk surdugumde rengı nasıl dıyınce mor mu aldın naptın demıstı :D ısıkta oyle durmuyor yahu desemde bende farkettım rengıne bakıp denemeden almıstım ama sımdı daha bı sevdım :)))

      Sil
    7. Ben nude rujda morluğu seviyorum.. Daha doğrusu soğuk alt tonlu rujları seviyorum desem daha doğru olur. Güzel günlerde kullan :)

      Sil
  5. İade-i ziyarete geldim :)
    Çok kullandığım tonlardandır, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takipteyim :)
    Bana da uğrarsanız çok sevinirim sevgiler...
    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. rengi çok güzelmiş, mat olması da ayrı güzel, takipteyim, ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  8. Tam tonu neymiş diyecektim ki yazmışsın...siz moda blogları olmasanız ney, nerde ,nasıl, kaça, kullanışlı mı? Hiç bilemeyecektik herhalde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler :) Yardımcı olduysam çok mutlu olurum

      Sil
  9. mac faux mu alsam kinda sexy mi diye düşünürken yazınız denk geldi sanırım bunu alacağım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim sen de seversin.. benim en severek kullandigim rujlardan biri... kinda sexy sicak alt tonlu bir ruj.. Mac faux soguk alt tonlu oldugundan disleri de beyaz gosteriyor ;)

      Sil
  10. Faux gerçekten harika Esra'cım :) Senin hislerini ben de brave için hissediyorum, o da satin :) Bence satinler matlardan çok daha güzel... :)) Mutlulukla kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faux alırken 2si arasında kalmıştım. İnternetten sipariş verdiğim için çok kararsız kalıp tercihimi Faux'dan yana yapmıştım ama onun da rengi çok güzel.. Büyük ihtimal favorilerim arasında yer alırdı. Teşekkür ederim Blana :*

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.