Lancome Grandiose Mascara

Lancome Grandiose Mascara

Herkese merhaba,
İlk tavsiyemle bloguma başlamış bulunmaktayım. Evet maskarada favorilerimden biri olan Lancome'un bu maskarasını yeni alma fırsatım oldu. Açıkcası yeni ürünleri denemeden önce çok fazla okuyup araştırıyorum.. Ve bunları almam bazen zaman alabiliyor. Bu ürünlerden biri de Lancome Grandiose Mascara oldu.
                 
               Aslına bakarsanız niyetimde yine Lancome Hypnose Drama Mascara vardı ama www.lidyana.com da indirimini görünce kaçırmak istemedim doğrusu. Ve sonunda Grandiose Mascarayı sipariş verdim. Ürün bi kaç gün sonra elimdeydi ve gerçekten denemek için sabırsızlandım diyebilirim.

     Lancome Grandiose Mascara 

Lancome Grandiose Mascara

Ürünün ambalajına gerçekten bayıldım. O kadar güzel bir tüp içindeki gerçekten dekor amaçlı bile kullanılabilir. Kapaktaki Lancome simgesine bayıldım. Gerçekten ince detayları çok seviyorum. Bittikten sonra atmayı düşünmüyorum açıkcası.. Kutu içinden birde prospektüsü :) çıkıyor. Maskarayı nasıl uygulayabileceğinizle ilgili.. Maalesef kağıdı çekemeden 2 yaşındaki oğlumun hezimetine uğradı :)

Lancome Grandiose Mascara

          Maskaranın fırça şekli o kadar kullanışlı ki biz Türkler zaten ürünün nasıl kullanılacağını bildiğimiz için bakmaya gerek kalmıyor kağıda :)) Şaka bi yana ürün gerçekten yönlendiriyor. Fırçası sert, uçlarındaki çıkıntılar ( çıkıntı mı?) işte her neyse onlar daha minik, yukarı doğru daha uzuyorlar.. sanırım bu sayede kirpikleri tek tek yapıyo. Birbirine kesinlikle yapıştırmıyor.. Benim kirpiklerim çok uzundur ve açıkcası dolgun değiller.. ve genelde maskaralar kirpiklerimi birbirine yapıştırır.. Ama Grandiose mascara gerçekten tek tek ayırdı. Bu vaadini başarıyla yerine getiriyor.

Lancome Grandiose Mascara

Lancome Grandiose Maskara

Lancome Grandiose Mascara

Fırça şekli kuğu boynundan esinlenerek tasarlanmış. O kadar ergonomik bir kullanımı var ki sanırım buda bu sebepten ötürü. ve sanki resimdeki gibi tutup kirpikleri yukarı ittirince daha yukarıda tutuyor ve kirpikleri uzatıyor. Benim kirpiklerim zaten uzun bu o uzunluğa kat ekledi resmen :) Kesinlikle akma falan olmadı. Zaten baya sertleşen bir maskara. Yves Rocher'ın çift fazlı göz makyajı temizleyicisiyle bekleterek temizledim ürünü.

Bendeki etkisi de bu şekilde..

Lancome Grandiose Mascara

Lancome Grandiose Mascara etkisi ise;

Lancome Grandiose Mascara
    
Sadece bende gerçekleştiremediği vaadi dolgunlaştırma özelliği.. Ben bunu Grandiose'de göremedim. Açıkcası keşke görseydim çünkü benim ihtiyacım olan şey dolgunlaştırmaydı. Ama bitse de gerçekten tekrar alınabilecek bir maskara benim için. Çok çok beğendim. Bu arada ürün www.lidyana.com da indirimde hala.  Çoğu yerde fiyatı baya yüksek. Bence ürünün bir eksisi de bu sanırım. İndirimleri takip ederek ürüne sahip olmayı deneyin derim. 


Sevgiler


Esy











Bunlar da ilginizi çekebilir

33 yorum

  1. Hayırlı olsun canım blogun.

    YanıtlaSil
  2. Hayirli olsun bnde yeniyim mutlaka beklerim bloguma takipteyim

    YanıtlaSil
  3. blogger keşif etkinliği sayesinde buldum bloğunuzu bende beklerim... sevgiler...
    http://balbocuguveannesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. blogunu takibe aldım tatlım :)
    http://cilekkokusublog.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Blogunuzu gfc ve google dan takibe aldim blogunuz hayirli olsun:) benide gfc uzerinden takibe alirsaniz sevinirim:)

    YanıtlaSil
  6. okuma listeme ekledim bende beklerim uzun ve bol okurlu yazılar diliyorum sevgiler :)
    http://sadecenilgun.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Lancome Drama da harika bir maskara, ona da ayrıca bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  8. Canım teşekkürler, yazıyı okumak güzel oldu :) Dayanamayıp deneyeceğim sanırım ama ben de senin gibi hacim arıyorum maskaralarda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman ayirdigin icin ben tesekkur ederim :) o konuda zayif kaldi benim kirpiklerimde ama gunluk kullanima cok uygun. hatta genelde gunluk makyahimda bunu tercih ediyorum. Umarim begenirsin sende.

      Sil
  9. Firca enteresanmis, gercekten kugu gibi. Bu firca tipini dogal bir goruntu icin kullaniyorum ama cok da uzatmiyor kirpiklerkmi benim kirpiklerim daha kisa ondan olabilir biraz dolgunluk vermesini istiyorum genelde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cok degisik bir fircasi var. Gunluk kullanimda kesinlikle cok dogal duruyor. ama dolgunluk bence Hypnose Drama nin isi ;)

      Sil
  10. Çok farklı fırçası var gerçekten.. İndirim dönemlerinde bulursan daha da iyi.. Ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için :*

    YanıtlaSil
  11. Merak ettiğim bir üründü yazıyı görünce hemen okudum.. Elimdeki bittiğinde deneyeceğim :) Paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seversin.. Benim elim hep ona gidiyor :) tek sıkıntı hacim vermemesi onun dışında çok güzel bir maskara.. Ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için.. Sevgiler :)

      Sil
  12. Çok merak ettiğim maskaralardan. Ah birde fiyatı uygun olsa :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatı malesef pahalı.. Ben geçen sene Lidyana'dan 58liraya almıştım. Çok da şaşırdım ve duyurmustum instagram hesabımdan.. Bir kez daha düştüğünü görürsem haber veririm :)

      Sil
  13. kaç zamandır ne zaman karşıma çıksa acaba alsam mı dediğim maskara :) set halinde kofre gibi filan daha uyguna denk geliyor sanırım, almaya değer diyorsan mutlaka bakacağım. fırça yapısı çok ilginç gerçekten =) eline sğalık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Lidyana indirimde almistim. Ve gercekten cok seviyorum. Fakat hacim verdigini soyleyemem. Tek tek ayirmada, kivirmada ve yukari kaldirmada oldukca iyi. Hacim istiyorsan Lancome Hypnose Drama tek favorim.. Bu arada alirsan kesinlikle indirime denk getir 😘😘😘

      Sil
  14. İlk tavsiyem mii??? Esra nostalji mi yaptık biz 😱
    Ay ben cahil kal yıl olmuş meğer alalı ben yeni öğreniyorum :D
    Keşke dolgunlaştırsaymış da. Hem ayrık, hem uzun, hem şık, hem kullanışlı...
    Benim kirpiklerim de uzun ve hacim benim de ilk tercihim 👍
    Esprili yorumunu okumak keyifti ☺️
    Öpücük ve o zaman 2 yaşında olana ısırık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😅😅arada yapiyorum boyle seyler ama bugun bir kac yazi girecegim. Artik yenilerde gorusmek uzere😘😘bu arada cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin😘😘

      Sil
  15. Büyük Blog Takip Etkinliğinden geldim. Sizi takibe aldım .. Sizide bloğuma beklerim. Bu da bloğum..

    http://eliflivakitler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.