Sıradanlıktan Uzak, Olağanüstü Bir Mucize | Nuxe Prodigieux® Absolu De Parfum



Nuxe Prodigieux® Absolu De Parfum

Parfümden Sonsuzluğa: Prodigieux® Absolu De Parfum


“Sıradanlıktan uzak, olağanüstü bir mucize. Mükemmel kalitesi ve ender oluşuyla olağandışı.”


2012 yılını hatırlıyor musunuz? NUXE’ün kurucusu Aliza Jabès 2012 yılında ünlü parfümör Serge Majoullier ile birlikte alışılmışın dışında bir koku çalışmasına imza attı. NUXE’un ikonik ürünlerinden Huile Prodigieuse®’den ilham alan kokusuyla tüm kadınlarda aynı etkiyi yaratacak bir parfüme hayat verdi. Bu tersten gidilerek yaratılan tasarım bir başarı hikayesine dönüştü ve 6 yıl sonra Prodigieux® le parfum kendi parfüm kategorisinde 1 numara* oldu. Parfümün hayranları ise sıcak kumların bronzlaşmış ten üzerinde dağılmasını anımsatan eşsiz ve bağımlılık yapan bu kokuya bayılıyorlar. 

Nuxe Prodigieux® Absolu De Parfum

Prodigieux® le parfüm, bütün sihrini geliştirilen yeni yağ dokusuyla cilde hapsederken geriye daha yoğun ve çekici bir koku bırakıyor. Duyusal, sıcak ve sizi saracak bir koku: Güneşin kokusunu turunçgil dokunuşlarıyla, çiçek özleriyle ve kumun yüksek mineral içeren yapısıyla cildinize hapsediyor. 

Bu koku, tarihte yeni bir sayfa açıyor ve Prodigieux® le parfum severler için, NUXE bu yıl aynı kokuya yeni bir yorum katarak Prodigieux® Absolu De Parfum’ü sunuyor.

Nuxe Prodigieux® Absolu De Parfum

%25 parfüm konsantresi ile (orijinal eau de parfum’de bulunan oranın İKİ katı) daha yoğun bir duyusal deneyim sunuyor. Kokunun ustası, parfümün köklerine inerek bitkisel kaynaklı yağların temelinde cesur ve dikkat çekici bir koku yaratıyor ve böylece duysallığın sınırlarını zorluyor. Koku ciltte uzun süre kalıcı bir etki yaratıyor.

Prodigieux® Absolu De Parfum, çiçek ve Prodigieux® le parfum’ün orijinal notalarının duysallığını yücelterek her zamankinden daha yoğun bir koku sunuyor.
Koku narin Tiare çiçeği, hafif bir bal esansı, tatlı vanilya ve güçlü Tonka ağacı çekirdeklerinin muhteşem dengesinden oluşuyor.” Serge Majoullier, parfümör 

Parfümün büyüleyici kokusu, altın dokunuşlar içeren koyu kahverengi özel şişesi olmadan eksik kalırdı. Şişesi, saf mükemmellik içeren konsantreyi sunmak için prestijli bir vitrin.

Sadece birkaç damla yağ, dikkat çekici güçlü kokuyu deneyimlemek için yeterli. 
Prodigieux® Absolu De Parfum yenilikçi uygulama sistemi tam da gereken miktarda uygulamanızı sağlamak için tasarlandı. Narin bir dokunuşla nabız noktalarınıza uygulayın: Bileğin iç kısmına, boyun kenarlarına, boynun ön kısmına, dekolte bölgesine ve saçlarınıza… Özel ve hassas uygulama yöntemiyle koku kendi yolunu bulacak. 

Fiyat: 30 ml – 450 TL 

Bunlar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.Sizi de beklerim,sağlıcakla kalın.

    https://dizifilmkitaptavsiye.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.