M.A.C Cosmetics Love Me Ruj Serisi



M∙A∙C LOVE ME RUJ KOLEKSİYONU


M.A.C Cosmetics Love Me Ruj Serisi

İlk Sürüşte Aşk

Yeni M.A.C Love Me ruj koleksiyonu kendine duyduğun sevgi ve saygıyı dışarıya yansıtmak için tasarlandı ve ayağını yerden kesecek! Çığır açan krem formüllü ruj, kolay sürümüyle M.A.C‘in ikonik mat rujlarından bir adım daha ileride. Hafif formülüyle konforu tekrar tanımlarken, Love Me ruju güçlü renkleri, hafif ışıltısı ve tüm gün süren nemlendirici etkisini bir sürüşte gösteriyor.


Besleyici liçi meyve özü ve argan yağı dudaklara anında ve uzun süreli esneklik kazandırırken, koleksiyonun çığır açıcı True-Color jel sistemi, ultra rafine pigmentlerin yarı saydam bir jel biçiminde eşit olarak dağılmasını sağlıyor. Aynı zamanda dudaklara parlak, pürüzsüz ve canlı bir renk veriyor.

“Bu sezon, kulislerde dudaklardaki tek vurgu dolgunluktu. Tek bir sürüşle ortaya çıkarılan dudaklar yerine artık üzerinde çalışılmış, kalem ile belirginleştirilmiş ve yaratılan kontrastın parlatıcıyla vurgulandığı dudaklar ön planda. Love Me rujlar bizim tutkumuz olan renkleriyle tek bir harekette seksiliği ortaya çıkararak sezon trendini yakalamakta önemli bir rol oynuyor. En iyi sonucu almak ve kapatıcılığı artırmak için Prep and Prime dudak bazının üstüne, direk tüpten kullanılmalı. Sonrasında ise bir kalem uygulamasıyla belirginleştirilmei ve parlatıcı ile tamamlanmalı.”
- Chantel Miller, M∙A∙C New York’taki kıdemli makyaj artisti

Beni Sevmenin 24 Yolu

Love Me çok sevilen, ince ve kremsi yapıdaki 3 farklı renk ailesine sahip ve her bir ailede 8 farklı yan ton mevcut. Rujunu sev, kendini sev!

SELF-LOVE NUDES: Şık, feminen ve şehvetli. Kahverengi, turuncu ve pembe alt tonların muhteşem dengesi ile bir araya geldiklerinde her ten rengiyle uyumlu nude tonlarında sofistike bir seçki oluşturuyorlar.

M.A.C Cosmetics Love Me Ruj Serisi


A LOVE LETTER TO RED: Yoğun, canlı ve sıra dışı kırmızılar seni optimist ve müdanasız seksiliğe büründürecek. Koyu kırmızı, mercan, canlı fuşya, bordo ve koyu şarap renkleriyle güven ve enerji açığa çıkıyor.

M.A.C Cosmetics Love Me Ruj Serisi

LOVE IN BLOOM: Çiçeklerden ilham alınan lavanta, gül kurusu, hafif bordo ve herkeste mutlaka olması gereken leylak tonları dudaklara kadınsı bir dokunuş katıyor.

M.A.C Cosmetics Love Me Ruj Serisi



Fiyat: 105 TL.

Tüm koleksiyonlara www.maccosmetics.com.tr den ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir

0 yorum

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.