Note Cosmetics Bb Krem

Note Cosmetics Bb Krem

Merhaba

Uzun süredir merak ettiğim fakat renginden dolayı bir türlü alamadığım bir Bb kremi yorumlayacağım bu yazımda.

Note Bb Krem


Note Cosmetics Bb Krem

Daha önce markaya ait Mineral Fondotenini kullanmış blogda yorumlamıştım. Çok sevmeme rağmen en açık rengi bile bana hiç olmamıştı. Bu yüzden Note Cosmetics'in ten ürünlerinden uzak duruyordum. Fakat geçtiğimiz yaz zincirlerimi kırıp bronzlaşmaya karar verince bir yaz indiriminde almaya karar verdim. Bronzlaşsam da en açık rengini tercih ettim.

Note Cosmetics Bb Krem

Note Cosmetics Bb Krem de tıpkı Mineral Fondoten gibi. Ambalajları oldukça benziyor. 

İçeriği ise oldukça ilgi çekici. Cilt tonunu eşitleyen ve cilde aydınlık bir görünüm veren bu Bb kremin içinde buğday özü, üzüm ve turunç kabuğu özleri, E Vitamini ve ayçiçek yağı bulunuyor. Böylece cilde genç bir görünüm vermeyi, cildi pürüzsüzleştirmeyi, cilt lekelerinin görünümünü hafifletmeyi, cilt tonunu düzenlemeyi vaat ediyor. Ayrıca paraben içermiyor ve Spf 15 içeriyor. En güzel özelliklerden biri de Note Cosmetics hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.

Note Cosmetics Bb Krem

Note Cosmetics Bb Kremin yapısı oldukça kalın. En açık rengi açık tenliler için oldukça koyu. Hatta turunculaşma (oksitlenme) yapabilir. Fotoğrafları 1,5 hafta önce çektim. Yani şu an bronzluğumdan eser yok. Bu yüzden kullanımımı kestim. Fakat bronzlaştığım andan itibaren sürekli kullandım.

Note Cosmetics Bb Krem

Kapatıcılığı gayet iyi. Damarlarımı nasıl da yok ettiğini görüyorsunuz🙈 Ve tabi rengini de 🤗
Ciltte çok güzel duruyor ve cilde çok güzel oturuyor. Başta fazlaymış gibi geliyor fakat bir kaç saniye içinde ciltle bütünleşiyor ve canlı/ taze/ genç bir görünüm veriyor. En sevdiğim özelliği bu oldu. Gözenek görünümünü bile azalattı. Cilt tipim kuru yazın daha normal.. Herhangi bir hassasiyet yaratmadı ve cildimde yağlanmaya sebep olmadı. Yağlı ciltlerde yağlanma yapabilecek bir yapısı var.
Kalıcılığı da çok iyi. Benim 1 günümü kurtarıyor. Çizgilenme, çatlama gibi olumsuz bir durum gözlemlemedim. Her ne kadar beyazlaştığım için kullanıma ara versem de yazı iple çekiyorum.

Note Cosmetics Bb Krem en sevdiğim Bb kremler listesine girmeyi başardı.

Peki sen daha önce denedin mi bu Bb kremi?

Yorumlarını benimle paylaşırsan çok sevinirim.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler


Esy.

Bunlar da ilginizi çekebilir

21 yorum

  1. Ben de bu BB kremi merak ediyordum ama sıra gelmiyordu :) Yalnız en açık rengi bilgi ciddi koyuymuş! Bununla beraber, yapısını da beğendim; yaz için aklımda olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sira hangisine geliyordu ki🙈🙈 Ama bence sen bunu seversin.. sadece rengi koyu iste.. Yazin bronzlasinca tam oldu bana😘😘 Cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin sevgiler💙💙

      Sil
  2. bende de rengi uymaz herhalde , bende açık tenliyim . Ancak cilt yapıma uygun yaz sonunda almayı düşünebilirim. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz aylarinda deneyebilirsin bencede💙💙 Sevgiler😘😘

      Sil
  3. rengi ve yapısı cok guzel görünüyor. aklımızın bir yerinde dursun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ben cok sevdim. Zaman ayirdigin icin tesekkurler💙💙

      Sil
  4. Ben bunun concealerını kullanıp beğenmeyince fondüsüne bakmamıştım. Şimdi sende görünce iştahım kabardı. Yaza doğru bakabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun concealerini kullanmadim ama mineral serisinin concealeri harika.. hala kullaniyorum onu ben.. ama bb kremi gercekten cok guzel.. umarim seversin. Sevfiler😘😘

      Sil
  5. Merhabalar,sizi yeni keşif ettim.Faydalı içerik ile dolu blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim(tariflimutfak/sibelinyemekleri/incilay).Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Sitenizi yeni fark ettim ve hemen takibe aldım, benim siteye de beklerim, geniş kitleler oluşturmak daima güzeldir...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  7. sayfanızı yeni keşfettim ve yazılarınız çok hoşuma gitti inşallah uzun yıllar paylaşımlarınıza devam edersiniz ^_^ sayfama da beklerim profil resmime tıklayıp ulaşabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar güzel cekmişsin fotografları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 💙🙏🏻💙🙏🏻💙🙏🏻💙🙏🏻💙🙏🏻

      Sil
  9. Kuzum bir dene istersen.. Ama sanki sen seversin doye dusunuyorum💙💙

    YanıtlaSil
  10. Yağlı cilde kadar herşey kusursuz. Bende dün aldım herkes övüyor mağazadakilerde öve öve bitiremediler fakat cildim yağlı tipe sahip ben eğer onu sürersem gün içinde çok mu parlama yapar? Üstünden transparan pudrayla geçerim o sorun değil ama pudranın üstüne çıkar mı parlaması?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok parlama yapacagini sanmiyorum aslinda fakat dediginiz gibi uzerine pudrayla gecebilirsiniz. Pudra uzerine ciksa da gun icinde pudrayi tazeleyebilirsiniz😍

      Sil
  11. merhaba kullandığınız renk 01 di değil mi

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.