Golden Rose Make-Up Primer Luminous Finish | Işıltılı Makyaj Bazı

Golden Rose Make-Up Primer Luminous Finish

Merhaba

Bugün size Mac Strobe kreme ve bir zamanların L'oreal Lumi Magique Bazına muadil gösterilen bir üründen bahsedeceğim.

Golden Rose Işıltılı Makyaj Bazı

Zonguldak Westalife Avm'de bulunan Golden Rose mağazasında yaptığımız bir etkinlikte deneme fırsatı yakaladım ve ürünün gün boyu performansını merak ettiğim için satın aldım. 

Pompalı olan Golden Rose Işıltılı Makyaj Bazı kullanım olarak çok pratik. Kullandığım süre boyunca pompasında herhangi bir arıza olmadı.

Golden Rose Işıltılı Makyaj Bazı parlak formülüyle cilde ışıltı ve aydınlık görünüm vermeyi hedefliyor. Aynı zamanda ciltteki ince çizgilerin ve gözeneklerin görünümünü hafifletmeyi vaad ediyor. 
Paraben içermiyor ve Golden Rose marka olarak Curelty Free yani hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.

Golden Rose Işıltılı Makyaj Bazını dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Fondoten öncesi cildinizin tamamına, fondoten sonrası yüzünüzün yüksek yerlerine ya da fondoteninize karıstırarak uygulama yapabilirsiniz.

Peki performansı nasıl? Gerçekten pahalı kategorideki markalarla yarışabilir mi?

Golden Rose Make-Up Primer Luminous Finish

Golden Rose Işıltılı Makyaj Bazı hafif yoğun kıvamlı, içerisinde simlerden ziyade ışıltı barındıran bir baz. Sim içermemesi şahane. Renginin beyaz olması da şahane. Her ten için uyum sağlıyor. Tam bir metalik etkisi var. Bu yüzden Mac Strobe Krem ya da L'oreal Lumi Magique baza benzetilebilir.


Hafif yayıldığında bu şekilde..

Golden Rose Make-Up Primer Luminous Finish

Tamamen yayıldığında ise bu şekilde.

Gördüğünüz gibi ilk andaki etkisi mükemmel. Fakat gün içinde bu kadar kalıcı olmuyor. Beni en çok üzen tarafı bu oldu. Üstelik çok az uygularsam hiç etki görmüyorum. Yani etkisini görebilmem için üründen fazlaca almam gerekiyor. Hafif yağlı gibi bir hissi var. Ama tek başına nem verme gibi bir özelliği yok. Aynı zamanda çizgilerin ve gözeneklerin görünümünde de bir değişiklik olmuyor. Fakat güzel bir zemin hazırlıyor.

Golden Rose Make-Up Primer Luminous Finish

Ben bu bazın etkisini maximuma çıkarabilmek için fondoten sonrası tüm cildime uyguladım. Böylece daha iyi bir performans yakaladım. Fondoten öncesi ya da fondotene karıştırarak uyguladığımda etkisini tamamen yitirdiğini düşünüyorum.

Golden Rose Işıltılı Makyaj Bazının indirimsiz fiyatı 50,50TL

Bu anlamda düşünürsek fiyat performans olarak pahalı buluyorum. Etki olarak belki evet ama kalıcılık olarak asla muadil olduğunu düşünmüyorum.

Peki siz kullandınız mı?

Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esy

Bunlar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. bende kullaniyorum ama anlatildigi kadar muthiiiiis bir urun olmadigi kanatindeyim ... sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa dimi.. Hatta ben mi yanılıyorum diye defalarca denedim. Bolca uygulandiginda biraz daha etkisini gosteriyor ama kaliciligi malesef hic yok nerdeyse🙈

      Sil
  2. Golden Rose ürünleri fena değil ama fiyatlarının böyle yüksek olmasını anlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bende.. ozellikle son zamanlarda😕

      Sil
  3. Açıkçası, görsellere ve yorumlarına bakarak, fiyatının ürün performansına göre yüksek olduğunu ve en azından L'Oréal'in baıznın daha feasible göründüğünü söyleyebilirim. Tek tercih etme nedeni cruelty-free olması olabilir :) Çok sevgiler Esy'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basakcim gercekten oyle.. basta uyguladigimda hah diyorum ama bir kac saniye sonrasinda beni cok uzuyor. L'oreal'in yeni bazini denemedigim icin onunla bir kiyaslama yapamadim ama bir Lumi Magique ya da bir Mac Storbe Krem asla degil... cok tesekkur ederim. Sevgiler 😚😚

      Sil
  4. Hiç denememiştim yazıyı okudugum iyi oldu saolasın

    YanıtlaSil
  5. Eskiden 13 tl ye aldığım bu bazı çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben etkisini kalici bulmadigim icin sevemedim yaa🙈🙈

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.