Gratis Alışverişim

Gratis Alışverişim

Merhaba

Farkındayım sürekli bir alışveriş yazısı giriyorum🙈 Sanırım bunlardan sonra hem "Bitenler" yazısı hem de ürün yorumlarım gelecek. Yoğunluklardan dolayı onları yorumlamak daha çok özen ve zaman istediği için alışveriş yazılarımla hem öneri hem fikir vermiş olmak adına blogu da boş bırakmamış oluyorum. 

Önceki "Gratis Alışverişim" yazımda da belirttiğim gibi bi son olmayacaktı. İndirimleri takip ederek 2.bir alışveriş yaptım. Bu da tamamen merak ettiğim ürünler üzerineydi.

Hadi inceleyelim😍

Gratis Alışverişim

Bee Beauty benim çok merak ettiğim bir markaydı. Daha önce hiç denememiştim ve sugar scrubını indirimde görünce hemen sepetime attım. Bu scrubı denedikten sonra mutlaka yazacağım.
Inecto'nun da daha önce sevgili Mary'nin tavsiyesi üzerine hindistan cevizli saç bakım yağını almıştım. Bu seferde kasa arkası indiriminden Lime& Mint Coconut ve Tropikal Coconut Vücut spreylerini aldım. Tabiki bunda Coconut olmalarının etkisi var😂😂
Ve organik hindistan cevizi yağı. Bir şey deneyeceğim. Eger işe yararsa mutlaka burda ve INSTAGRAM hesabımdan paylaşacağım.

Gratis Alışverişim

Bu yaz bronzlaşınca Note Cosmetics'in ten ürünlerinden Bb kremini denemek istedim. Çok merak ettiğim bir üründü ve ne yazık ki en açık rengi bana oldukça koyu geliyordu. Yine aynı markaya ait manikur sonrası temiz gorünümlü tırnak için 01 numara Beige Pink rengini satın aldım.
Maybelline Color Tattoo Krem farlardan Turkuaz rengi uzun süredir aklımdaydı. İndirimde kaçırmak istemedim.
Wet'n Wild Coloricon serisinden de pembe tonlu ışıltılı bu allığı satın aldım. Ama aklım seftali tonlu olanda🙈
The Balm Hot Mama allığımı arkadaşıma kaptırınca kendime yenisini almak istedim. Çünkü şahane bir allık. Daha önce de blogda yorumlamıştım.
The Balm Hot Mama

Gratis Alışverişim

Ucu silokonlu bir maske fırçası, kirpik kıvırıcı ve minik bir çanta aynası😍😍

Gratis Alışverişim

Ve içerikleri konusunda çok düşünsem de sonunda almaya karar verdiğim ayak bakım maskesi ve el maskesi😍

Benim Gratis alışverişim bu şekildeydi.
 Aralarında kullandıklarınız varsa yorumlarınızı bırakırsanız sevinirim.

Bende deneyimledikten sonra mutlaka bloga yazacağım.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esy

Bunlar da ilginizi çekebilir

11 yorum

  1. el ve ayak maskeleri harika, hele ayak pellingi süper.... seveceğine eminim. hindistan cevizi yağını ben kullanıyorum ve memnunum ... güzel bir alışveriş olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa maskeler superse cok sevinirimm. Denemek icin heycanlaniyirum😍😍 cok tesekkur ederim sevgiler💙💙💙

      Sil
  2. Wet'n Wild2ın bu seri allıkları cidden baya baya güzel; almakla iyi yapmışsın. Hindistan cevizi yağı ile yapacağın deneyi heyecanla bekliyorum. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hindistan cevizi mucizevi bir sey gercekten.. deneyip mutlaka yazacagim. Aklim diger renginde kaldi alligin. Bulursam onu da alacagim mutlaka😍💙 Seviler

      Sil
  3. hindistan cevizi kokulu spreylerle sugar scrubı merak ettim güle güle kullan.. ayak maskesini denemiştim havalar iyice soğuyup kapalı ayakkabı çoraba geçmeden yapma baya baya soyuyor ayağı çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayak maskesini henuz denemedim. Biraz daha kisa girelim ilk firsatta deneyecegim. Scrubi almana cok sevindim ayrica.. umarim seversin💙💙💙💙

      Sil
  4. allığı çok seviyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cok sevdim. Aklim diger renginde kaldi🙈🙈

      Sil
  5. Peelingi buldugun anda kap😍 ona bende bi bakicam😍😍 vucut spreyleri guzel aslinda ama sanki biraz keskin kokuyor.. cok tesekkur ederim kuzum💙💙💙💙

    YanıtlaSil
  6. Şu ayak maskesi ayağı soyuyor ve yeniliyor diye biliyorum, gördüğümde çok şaşırmıştım :)) İnectonun naneli vücut spreyini tüm yaz kullandım ben bana çok ferah geldi kokusu, güle güle kullan hepsini !

    YanıtlaSil
  7. Aynen oyleymis.. hala denemedim ama bir kac gun sonra deneyecegim😍😍 vucut spreyleri de guzel onlari da yazacagim😍😍 tesekkur ederim💙

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.