Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu | Argan Yağlı

Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu | Argan Yağlı

Günaydın

Bugün size geçtiğimiz sene satışa sunulan ve seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok olan bir makyaj temizleme suyundan bahsedeceğim.

Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


Ben makyajımı bu tarz ürünlerle çıkardıktan sonra yine de bir yüz temizleme jeliyle köpürterek yıkamayı tercih ediyorum. Bu yüzden çift fazlı temizleme suları da seçeneklerim arasında oluyor.

Daha önce Garnier'ın iki farklı temizleme sularını yazmıstım.Yazısı Burda.


Her ne kadar bu iki ürünü sevsem de ayrı ayrı satın almaktansa tek ürün alırım diye düşünmüştüm ve bir indirimde satın aldım.

Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu | Argan Yağlı

Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu diyorki;

  • Tek adımda makyajı temizler.
  • Cildi arındırır.
  • Rahatlatır.
  • Hassas ciltler için de uygundur.
  • Suya dayanıklı ve uzun süre kalıcı makyajı rahatlıkla temizler.

Peki ben neler düşünüyorum.

Öncelikle makyajımı çıkarmadan pamuğa döktüğümde yoğun bir kokusu sardı. Açıkcası başlarda hoşuma gitmişti ama sonra sonra alkolümsü, parfümsü bir şey sürüyormuş gibi bir his uyandırdı bende. Hatta ilk kullanmada şişeyi çalkaladığımda bir hayli köpürünce ''Neden bu kadar çok köpürdüğünü'' düşündüm. 

Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu | Argan Yağlı


İlk kullandığımda kirpiklerimde Maybelline Falsies Volume Express suya dayanıklı maskara vardı. Aslında biraz zorlansam da evet temizledi. Benim asıl sıkıntım ise bundan sonra başladı.

Uygulama sırasında hafiften ortaya doğru gözlerimde yanma oldu. Kullanmaya ara vermedim devam ettim. Ve gözümde kaşıntı, yanma hissi ve hassasiyet farkettim derken sadece göz kapağımda şişlik, kızarıklık ve hafif bir sıvı çıkışı farkettim. Garnier'a yorumlamadım açıkcası. Gözlerim çok kaşındığı için kaşırken mikrop kapmış olabileceğini ve arpacık gibi bir şey çıktığını düşündüm ve tüm ürünlere ara verdim. Aradan biraz zaman geçti gözüm iyileşince yine bir makyaj temizleme sonrasında aynı sorunu yaşadım. Uzun süredir kullandığım göz kaleminden olabileceğini düşündüğüm zaman Sevgili Ause ve Blana'nın yazılarına denk geldim. İnanamadım!

Hatta Blana'ya mesaj atarak deneyeceğimi, tekrar olacak mı kontrol edeceğimi söyledim. Blana doktora gitmek zorunda kaldığını bana kullanmamam gerektiğini yazmıştı hatta. Ve denedim. Sabahına sağ gözüm yine kızarık uyandım.

Ve artık bu ürünü benim de yazmam gerektiğini düşündüm. Hatta geçtiğimiz aylarda ürünü yanlışıkla (Yine bir gün çocuklardan feleğim dönmüştü) yine kullandım. Bu sefer Instastory'de de paylaştım. Bir çok kişinin aynı şeyleri yaşadığının mesajını aldım ve ürünün çekimlerini yapıp çöpe amak zorunda kaldım. O zaman gözüm çok fazla şişmiş ve batma hissi yaşamıştım.

Malesef kötü bir deneyimdi benim için.

Burda da içerik listesini çekmeye çalıştım ama o kadar kalabalık ve zararlı etmenler var ki...


Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu | Argan Yağlı


Neden karda çektim fotoğrafları.İşte bu yuzden. Buz gibi soğudum malesef 👎

Umarım fikir verebilmişimdir.

Peki siz neler düşünüyorsunuz ürünler ilgili? Paylaşırsanız çok sevinirim.

Okuduğunuz için sevgiler.

Esy.









Bunlar da ilginizi çekebilir

12 yorum

  1. Çok geçmiş olsun Esra'cım😥 Bu ürünü yere göğe sığdıramayan çok fazla var. Fakat etrafımda kullanıp da az çok sorun yaşamayan ne yazık ki çok az... Göz çevresi için hiç uygun değil bence, içeriği de kötü zaten. Ben on gün perişan oldum, ilaç kullandım. Herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok ama piyasa makyaj temizlemek için dünya kadar alternatifle doluyken, en azından dikkatli olmakta fayda var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Blanam ki sizin yazinizdan sonra daha cabuk anladim bu urunden kaynakli bir problem oldugunu.. tesekkur ederim cok 😘😘😘

      Sil
  2. Esy'mm garnier'in pembe kapaklı olam micellar suyunu kullanmdım maalesef bende yanma ve kızarıklığa neden oldu. İçerik konusunda da yok yok maşallah... Geçmiş olsun bitanemm, öpüyorum çok <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi yaaa.. ben sevdim pembe kapakliyi.. ama bu malesef cok kotu yapti gozumu... Zaman ayirdigibicin tesekkur ederim kuzum. Cok optum

      Sil
  3. Ben şu an Farmasi'nin makyaj temizleme suyunu kullanıyorum. Garnier'in içeriğinden dolayı makyaj temizleme sularını hiç kullanmadım. İyi ki kullanmamışım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende keske almasaydim dedim malesef... Tesekkurler zaman ayirdigin icin.. sevgiler...

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun. Ben de denedim ancak bir iki kullanımdan sonra bıraktım. Bu arada blogunuzu takibe alıyorum, bana da beklerim :) https://ladyoflochaber.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Asudecim. Hemen geliyorum bloga💕💕

      Sil
  5. Bu ürünü hiç denemedim, bundan sonra da denemem artık. Geçmiş olsun ...

    YanıtlaSil
  6. Bu ürünün gerçekten seveni de çok sevmeyeni de. Ben bayadır kullanıyorum hatta 2.şişem de bitti ama hiç bir şekilde ben de bir alerji yanma kaşınma durumu olmadı. Makyajı da güzel çıkarıyor. Tabi alerji vs gibi bir durum olunca sevmemek de çok haklısınız. Resmen insanlar ikiye ayrılmış durumda.
    Sevgilerle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cok ilginc geliyor kulaga boyle olunca.. tesekkur ederim zaman ayridigin icin sevgiler😘

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.