Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Günaydın


Bugünün konuğu tasarımına hayran olduğum uzun süredir almak için beklediğim Nuxe Huile Prodigieuse çok amaçlı kuru yağ. Yaz aylarında cildim kuru olsa da vücut kremleri ve losyonları kullanmayı çok sevmiyorum. Bu yüzden bu tür yağlar kurtarıcı oluyor. 

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ


Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Uzun süredir aklıma yer ettiğim fakat bir türlü almadığım Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağı alırken ''Simlisi mi normali mi?'' ikileminden sonra Hepsiburada online sitesinden sipariş verdim. Özellikle doğal içerikli olması ve görünümü beni cezbeden tarafı oldu :)

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

 Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı kuru yağ 6 değerli bitkisel yağdan oluşuyor. İçinde macadamia, fındık, hodan, tatlı badem, kamelya, sarı kantaron yağları bulunuyor. Bu sayede cildi ve saçları besler, yumuşatır, onarır.  Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı kuru yağ  %97,8 oranında doğal içeriğe sahiptir.

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı kuru yağın kullanım alanı ise oldukça geniş. Beni en çok memnun edense bu özelliği.

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı kuru yağı cildimde nasıl kullanıyorum?

  • Cilt temizliğimi (Peeling, maske, tonik) yaptıktan sonra nemlendirici ya da serum yerine tüm yüzüme uyguluyorum. Haricinde başka hiç bir şey kullanmama gerek kalmıyor yaz aylarında. Kış aylarında ise belki nemlendirici krem uygulama ihtiyacı hissedebilirim.
  • Cilt makyajımı yapmadan önce tüm yüzüme uyguluyorum nemlendirici krem yerine uyguluyorum. 
  • Cilt makyajımı yaparken fondotenime karıştırıyorum. Fondoten yapısını inceltse de inanılmaz bir bitiş sağlıyor. Fondotenimin kapatıcılığını kesinlikle etkilemedi. Işıl ışıl bir bitiş sağlıyor ve canlı, sağlıklı bir görünüm veriyor. Fondotenimde kesinlikle bir kusma olmadı.
Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı kuru yağı vücudumu kuru hissettiğim zaman mutlaka uyguluyorum. Yaz aylarında bronzlaştıktan sonra gerilen ve kuruyan cilde de oldukça iyi geleceğini düşünüyorum. Vücuda ve bacaklara sürüldüğünde simli olmasa da çok güzel ışıltı veriyor. Özellikle dizlerim aşırı kuru olduğundan görüntüsünü pek sevmem. Fakat bu kuru yağ o kuru görüntüyü oldukça iyileştiriyor.
Tırnak etlerim de oldukça kuru olduğundan manikür sonrası bazı zamanlarda bu kuru yağı uyguluyorum. Oldukça yumuşatıyor ve kuru görünümü iyileştiriyor.
Ayaklarımda özellikle topuklarımda kuruluktan beyaz bir görüntü oluyor. Genellikle akşamları sadece bu kuru yağı sürüyorum ve yatıyorum. Şimdiye kadar kullandığım hiç bir krem bu kadar  yumuşatmadı diyebilirim. 

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı kuru yağı yine saçlarımın özellikle uçlarını kuru hissettiğim zaman mutlaka uyguluyorum. En çok sevdiğim uygulamalardan biri saçlarıma uygulamak. Çünkü Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı kuru yağ inanılmaz güzel kokuyor ve kokusu oldukça kalıcı. Saçlarımı yağlandırmadan parlak ve sağlıklı gösteriyor. Özellikle röfleli saçlarım için çok iyi oldu. Sevgili Blana'dan aldığım öneriyle de bir yönünü daha keşfetmiş oldum. O da saç maskesi yapacağım zaman maskenin içine 1-2 damla damlatıp maskeyi uygulamak. Bunun için özellikle işime pek yaramayan bir maske denedim ve sonucunda saçlarım yumuşacık oldu.
Saçlarınızda elektriklenme varsa ona da iyi geldiğini okudum bir kaç yerde fakat benim öyle bir problemim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Ürünün sprey formu da var fakat bendeki bu şekilde. Sanırım tek sevmediğim yönü bendeki şişenin kullanımı oldu. Alırsam bir dahakine sprey formda olanını alacağım.
Kokusu bir çok kişiye ağır gelebilir ama ben çok sevdim. Oldukça yoğun ve kalıcı bir kokusu var. Tam bir çiçek kokusu.
Bu arada Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı kuru yağın bir de parfümü var onu da belirtmek isterim.

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı kuru yağ oldukça ince yapılı, kesinlikle yağlı bir his bırakmayan, uygulama sonrası hızlıca emilen ve cildi fazlasıyla yumuşatan, çok güzel kokan, bereketli, denildiği gibi çok amaçlı bir kuru yağ. Ben 50ml'lik ürünü Kozmela'dan 51TL'ye satın aldım. Ürünün 100ml'lik olanı da bulunuyor.

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ


Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Gördüğünüz gibi inanılmaz güzel bir ışıltısı var ki bendeki simli olan değil. İnanılmaz sevdim ve memnun kaldım.

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

En çok sevdiğim tarafı da tamamen doğal içerikli olması ve alerjik olmaması. Bu yüzden herkese tavsiye edebileceğim bir ürün. 

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Biliyorum çok uzun bir yazı oldu ama ayrıntılarıyla sizlere yazmak istedim. Kesinlikle bittikçe alacağım bir ürün ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. 

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler 


Esy.



Bunlar da ilginizi çekebilir

35 yorum

  1. Bir çırpıda okudum Esra, bana da iyi gelirmiş anladım. E her işe de yarıyor. Alayım bende. Teşekkürler güzel paylaşımın için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin. Umarim sende seversin ki eminim seveceksin 😚😚😚

      Sil
  2. Esracım bu benim en sevdiğim ürünlerden... Hani başucu kitapları vardır ya, onun gibi... Her derde deva bir ürün :) Ben de senin gibi saçlarımda, ellerimde, yüzümde, vücudumda kullanıyorum. Yaz için ışıltılı olanı aldım, kışa tekrar bu versiyonuna dönerim. Güzel yazında bana da yer verdiğin için çok teşekkürler canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Isiltili olani cok merak ettim aslinda ama tereddut de ettim simli birakir mi diye gelecek yaz icin aklimda. Ben tesekkur ederim kuzum zaman ayirdigin icin. 😚😚

      Sil
  3. Benim de almak istediğim fakat aklımda soru işaretleri olan bir üründü sayenizde bilgi edindim,teşekkürler ! ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sevindim. Ben tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin 😘😘

      Sil
  4. Ben de çok severek kullanıyorum, harika bir yazı olmuş Esra'cım. Emeğine sağlık!
    ��

    YanıtlaSil
  5. Yüz bölgesinde tüylenme yapar mı diye endişeliyim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa hiç bilmiyorum. Bende kesinlikle öyle bir durum olmadı ki yüzüme de uyguluyorum.

      Sil
  6. çok severim kokusu harika ama ben ışıltılı olanı tercih ediyorum kesinlikle tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıltı olan aklımda.. Mutlaka onu da deneyeceğim :*

      Sil
  7. en ama en sevdiğim yağların başını çekiyor bu. gerçekten bu yaz elimden düşmedi. bendeki sprey formunda olanı alırken dikkat etmemiştim aslında, büyük boylarda dökmeli şişe olduğunu bilmiyordum, söylediğin iyi oldu. eline sağlık canım =) mutlulukla kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasil da cool bi yag dimi. Cok severek kullaniyorum bende. Ya sise dokmeli olunca biraz zor oluyor almasi. Online aldigim icin hic dusunemedim. Genelde de spreyli gordugumden aklima bile gelmedi.cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin 😘😘

      Sil
  8. Ablam yazı harika olmus özellikle fotoğraflara bayıldım ^^ Fotoğrafların üzerine istersen bloğunun linkini yaz bu ara çalıntılar fazla olmaya başladı :/ Eline sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimsin cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin ve kendin gibi tatli yorumun icin.😘😘😘 haklisin aslinda ama emek hirsizlarinin calarak bir yere gelemeyecegine inandigim icin kendi vicdanlariyla birakiyorum. Cal cirp nereye kadar diye sorarlar mesela 😘😘 opuyorum cok seni❤❤

      Sil
  9. Böyle çok yönlü ürünleri elimin altında buludurmayı seviyorum. güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen cok daha kullanisli oluyor. Tesekkur ederim ❤❤

      Sil
  10. Ne kadar güzel anlatmışsınız, çok merak ettim özellikle benim kuru cildime hemen uygulanabilecek bir yağ arıyordum. İyi günlerde kullanın <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Mary 😚😚 eminim seveceksin. Yag olsa da kesinlikle yagki bir his birakmiyor❤ bu arada seni blogdan takip edemiyorum ben

      Sil
    2. aa canımın içi geçenlerde bir sıkıntı oluştu takip sisteminde ama halletim, şimdi takip edebilirsin <3 çok sevgiler :))

      Sil
    3. 💨💨 geliyorum hemen

      Sil
  11. Ya yeriiiim yuzumu gulduren insan.. ❤❤❤ ne guzel ne icten bir yorum. Teskekkur ederim yaziyi yazarken en aybi fiyattaydi hala. Umarim artmamistir. Cok sevdim ben hatta bazen kiyamiyorum kullanmaya. O kadar kalici ve guzel kokuyoki ayni zamanda. Tam yazlik

    YanıtlaSil
  12. Ayy ben de almalıyım bu ürünü, özellikle saç için uygulamalar dikkati mi çekti, parlak canlı görüntü istiyorum, deneyecegim Esracım 😉
    Fotolara bayıldım ki 😍😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa dimi.. saclar mis gibi kokuyo bide. Ayrica tesekkur ettim coook 😚😚

      Sil
  13. ne zamandir aklimdaydi emin olamiyodum yazindan sonra kesin kararimi verdim yazina saglik;)

    YanıtlaSil
  14. Cok tesekkur ederim umarim seversin. Tatilde elimden hic ama hic dusmedi

    YanıtlaSil
  15. Kokusuna verdiği neme bayılıyorum.Bittikçe aldıklarım arasında ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu ve verdigi nem kesinlikle cok cok iyi... bu yuzden geceleri serm olarak kullaniyorum.. cok amacli olmasina ragmen cok da bereketli bir urun💙💙

      Sil
  16. Emeğine sağlık çok faydalı bir yazı olmuş, ben de bir baksam iyi olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok tesekkur ederim 🤗🤗 cok memnun kalacaksin emin ol😚😚

      Sil
  17. Yazı için teşekkürler, araştırmalarım sonucu nuxeün altın parıltılısını aldım çokta memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesekkur ederim zaman ayirdigin icin. Altin pariltili olani da yakin bir zamanda yazacagim. Sevgiler..

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.