Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

Günaydın

Bu alışveriş yazısı merak uyandırabilir, alıcılarınız açık olabilir. Dikkatli olmakta fayda var :)

Bugün size kısa bir zaman önce The Body Shop sitesinden ve Yves Rocher doğum günü kampanyasından yapmış olduğum alışveriş detaylarını yazacağım.

The Body Shop sitesinden ilk kez alışveriş yaptım ve yaptıktan bir kaç gün sora 2. alışverişimi gerçekleştirdim. Kargolama hızı, ürünlerin büyük bir dikkatle paketlenmesi en sevdiğim detaydı. Yanında da 2 tane tester ürün vardı ve bu da benim gönlümü okşadı açıkcası :)



Neler mi aldım? Hadi bakalım.

Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

Öncelikle beni tanıyanlar artık biliyordur. Hindistan cevizi ve vanilya kokusuna hayranım. Coconut serisini geçemezdim tabiki. Bu arada bu alışverişimde büyük bir indirim vardı. Bende ilk kez deneyeceğim ürünleri küçük boyutta seçtim ki seversem büyük boylarını alırım diye.

Bu seri alacağım seri oldu. Ba-yıl-dım. Özellikle el kremini şiddetle öneriyorum. Ben o kadar el kremi kullandım. Bunun kadar çabuk emilen bir el kremi görmedim.
Keza body butter da öyle. Kokuları da baya kalıcı. Özellikle yaz aylarında oldukça tercih edeceğim bir seri benim için.

Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

Mango serisi ise diğer tercihimdi. Kuru cilt tipim olduğundan yoğun nemlendirme özelliği olan ürünler tercih ettim. Fakat bu seride özellikle peeling pek hoşuma gitmedi gibi. İçerisinde gerçek mango çekirdeği yağı bulunuyormuş. Uygulama sonrası yağlı bir hissiyatı olduğundan sanırım pek sempati duyamadım. Ama bu serinin kokusu gerçekten kalıcı ve yoğun. Ve tam bir yaz kokusu.

Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

Bir diğer tercihim de Black Musk serisiydi. Neden mi? Tabi ki vanilya kokulu olmasından. :)
Biraz erkeksi gibi koksa da ben bu seriye de bittim:)

Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

Diğer tercihim ise hem uygun olmalarından hem de yaz aylarında likit ürünler tercih ettiğimden dolayı bu likit renklendiriciler oldu. Ayrıntılı yazıları çok yakında gelecek.

Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

Göz altlarım ve yanaklarım her mevsim kuru olduğundan Vitamin E serisinden iki ürün tercih ettim. Göz altı stiğinden oldukça memnun kalınca 2. siparişimde toniğini satın aldım. Baya güzel nemlendiriyor fakat tonik çift fazlı gibi yağlı bir his bırakıyor nedense.

Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

Diğerleri ise İtalian Fig vücüt spreyi ki inanılmaz sevdim. Üniversite yıllarıma yolculuk yaptırdı kokusu bana. Eşimin o zamanlar kullandığı bir parfüme benziyor. Resmen o yılları yaşattı. Diğeri ise sadece kapağı görünen yeşil çaylı vücut peelingi. Bu peelingde tam yazlık bence. Ve henüz kullanmadığım tester ürünler. 

Gelelim Yves Rocher alışverişime.

Ağustos ayı doğum günüm olunca güzel bir kampanya yakaladım. 2 al 1 öde ya da 4 al 2 öde. Tabi ben 4 al 2 öde kampanyasını seçtim:)

Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

İlk tercihim tabiki vanilyalı parfümdü. Daha önce yazısını Şurda yazdığım hindistan cevizli parfümü almıştım. Ama aklım bunda da kalmıştı. Daha sonra deneyip kalıcılığının hindistan cevizliye göre daha iyi olduğunu görünce bu kampanyamda değerlendirmek istedim.
Yaz aylarında en sık kullandığım ürünlerden biri de yüz spreyleri. Hassas ciltler için olan bu yüz spreyini de çok merak ettim. Daha önce markanın yazını Şurda yazdığım yüz spreyini denemiştim ve uygulama yönünden çok başarısız bulmuştum. Bu yüzden buna bir şans vermek istedim. Fakat malesef ürün uygulama yönünden bu spreyi de diğer ürün gibi başarısız buldum. Deneyip iyice emin olduktan sonra ayrıntılı yorumlayacağım.

Yves Rocher Ve The Body Shop Alışverişim

Yine çok merak ettiğim yıpranmış saçlar için onarıcı saç yağını ekledim alışverişime. Saçlarımı röfle yaptırdıktan sonra epeyce kuruduğunu farkettim. Biraz da bu yüzden aldım. Açıkca söylemek gerekirse 4 kez uygulama yaptım saçlarıma. Bazen diplerine bazen de saç uçlarına. Her iki uygulamada da saçlarımı ağırlaştırıp yağlandırdığını farkettim. Bir kaç gün ara verdim. Yine emin olduktan sonra blogda yazmayı düşünüyorum.
Son tercihimse +3 yaş sonrası çocuklarda da kullanılabilen yumuşatıcı, besleyen ve göz yakmayan çocuk ve yetişkin şampuanı oldu. Henüz hiç denemedim. Ama denedikten sonra mutlaka yazarım bir yerlerden :)
Yves Rocher'nın alışverişime hediyesi de; 3'ü bir arada şampuanla hacim veren şampuan arasında bir seçim yaptım. Saçlarım için gerekli olan şey hacim olduğu için tercihim hacim veren şampuandan yana oldu.

Böylelikle ben vanilyalı parfümle saç yağının parasını ödeyerek 5 parça ürün almış oldum.

Bu arada farkettim ki yazım baya uzun olmuş. Umarım sıkılmamışsınızdır. Ve umarım fikir verebilmişimdir. 

Sevgiler 


Esy






Bunlar da ilginizi çekebilir

17 yorum

  1. Esracım merak ettiğim bir çok ürün satın almışsın. Bu ay sonuna kadar benim de doğum günü avantajım var Yves Rocher'da, tatil dönüşü uğrayacağım. Saç yağını ben de merak ediyordum, almayayım mı o zaman?? Bir de Body Shop'un tester bir parfümünü kullandım, kokusu çok hoşuma gitti, üzerinde garden yazdığına eminim ama tam adını şimdi hatırlayamadım, o parfümü mü aldın acaba? Hepsini mutlulukla kullan canım❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende gercekten cok merak ediyordum. Acikcasi sac yagina karsi notrum. Biraz daha deneyip net fikir olusturmak istiyorum. Ozelikle sadece bu urunu uygulayarak. Cunku her defasinda saclarim tel tel yapisti. Yagli durdu. The Body Shop'tan aldigim spreyin adi Italian Fig. Diger tester urunun adi da Polynesian Island Tiare. Tesekkur ederim kuzum. Zaman ayirdigin icin 😚😚😚

      Sil
    2. İndirim olunca hepsinden azar azar aldım :D :D :D everythink little little in to the middle geldi aklıma :D :D ay çok güldüm şu an kendi kendime :D
      Keşke almasaydım dedim ya Ause. o kadar sert ve tek bölgeye uyguluyoki sinir geldi :/

      Sil
  2. Çok karlı bir alışveriş olmuş ürünler de çok güzel mutlulukla kullan 😘

    YanıtlaSil
  3. Gelsin birebir yazilari merakla bekliyorum güle güle kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim Zeynep.. En kısa zamanda yazacağım.

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan bende vanilya kokusuna bayılırım. TBS alışverişini ben yapsam aynı şeyleri seçerdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Sürekli aynı kokuları alıp duruyorum zaten :)) Ama yine de hepsi birbirinden farklı kokuyor :) Tbs alışverişinde aklımda kalanlar da çok oldu.. Online açıldı ya artık denemeyen kalmasın :)

      Sil
  5. Sevdiğim iki marka olur kendileri :) güle güle kullan canım. body butterlara aşığım bende hindistan cevizi ve vanilya kokularını seviyorum aldıklarını aklıma yazdım en kısa zamanda deneyeceğim. Yves rocher saç bakım yağını bana oradaki çalışan önermişti ama ben almamıştım sen dene yorumla bende sans verebilirim belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende bu iki markayı çok seviyorum. En kısa zamanda deneyip yorumlayacağım Duygucum. Zaman ayırdığın için teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Off off ürünler şahane, kampanyalar kaçar mı sizden, ne mümkün, sizi gidi kuru ciltliler sizi =))
    Hindistan cevizi ve vanilya kokusuna bayıldığını ben de biliyorum, bi kere...
    Şu yves in şampuanı güzel, ben kullanıyorum =))) Diğer ürünlerle ilgili yorumlarını merakla bekliyorum...
    Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) sömürücez illa ürünleri Feno :) Fenayız biz :) Hepsini tek bir başlık altında deneyimledikten sonra yazacağım. Zira olmuyor sürekli Yves Rocher The Body Shop diye başlık açıkp tek bi ürün yorumlamak. Ama napiyim fazla uzun yazıyorum. Kesemiyorum cümlelerimi :))

      Sil
  7. Esra hepsini musmutlu güzel günlerde kullan :) The Body Shop sitesine bende üye olduğum için hergün mail geliyor ama daha önce birşey almadığım için çok cesaret edemememiştim. Senin yazını okuyunca indirim zamanı bakabilirim dedim :)) Vanilya kokulu herşeye tavım zaten sevilmez mi hiç :)) Bu arada küçük boylarını alıp denemek daha iyi geliyor bana direk büyük boyu alıp memnun kalmayınca sıkıntı oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gözdecim. Kesinlikle sorunsuz bir alışveriş yaptım. Üstelik 2 siparişime de 2şer tane tester ürün koymuşlardı. The Body Shop'ta sevdiğim özelliklerden biri de mevcut ürünlerin mini boylarının oluşu.. Büyük boy alıp memnun olunmadığı zaman insan gerçekten üzülüyor. Zaman ayırdığın için teşekkür ederim.. :)

      Sil
  8. Her iki markanında vücut ürünlerine bayılıyorum.Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende vücut ürünlerinden şimdiye kadar sevmediğim olmadı sanırım. 2 markayı da çok seviyorum. Çok teşekkürler :)

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.