Neler Aldım?

Neler Aldım?

Günaydın

Bir sonraki olana kadar son alışveriş yazım budur :)

Bu alışverişimi Gratis, Trendyol, Kozmela, Boyner, Flormar, Moshos Garden ve Hepsiburada gibi farklı yerlerden aldığım ürün grupları oluşturuyor.



Daha önce Burdaki yazımda da belirttiğim gibi online alışverişi oldukça sık tercih ediyorum. Hem daha çok ürün çeşiti bulabiliyorum, hem de çoğu zaman daha uyguna alıyorum.

Gratis İndirimi


Neler Aldım?

Gratis'ten farklı zamanlarda aldığım ürünleri birleştirdim. 
Batiste kuru şampuanı inanılmaz merak ediyordum fakat bir türlü burdaki Gratis'e gelmemişti. En son indirimde geldiğini görünce kaptım tabi ki orginal olanını. 2 farklı kuru şampuan denedim. Ama bu beni kesinlikle tatmin etti. İnanılmaz sevdim. Ayrıntılı yazısını mutlaka yazacağım.
Urban Care sıvı saç kremiBurda daha önce bu seriyi yazmıştım. Açıkcası sıvı saç kremini bir kez daha almam sanıyordum. Röfleden sonra kuruyan saçlarımın ihtiyacı bu sıvı saç spreyiymiş. Taramakta oldukça zorlandığım saçlarımı bir çırpıda açtı.
Toni&Guy deniz tuzu etkili saç spreyini de saçlarım fazla hacimsiz olduğu için küçük boyunu satın aldım. Henüz denemedim.
Diadermine siyah nokta bantlarını da deneme amaçlı aldım. Fakat henüz onu da denemedim.


Kozmela Alışverişim


Neler Aldım?

Kozmela da sık tercih ettiğim online sitelerden biri. Çok sık ve çok güzel indirimler olabiliyor. Yine bir indirim zamanı;
BC Bonacure markasının sülfatsız color freeze serisinden şampuan aldım. Aklımda mor şampuan vardı ama sitede bulamadığımdan bunu denemek istedim. Açıkcası önceden kalan kızıllarda bir değişiklik olmadı fakat sarılarım gayet canlı ve ilk zamanki gibi parlak.
Organix Biotin&Collagen serisinin saç spreyini satın aldım. Bunu da dolgunluk verir mi düşüncesiyle aldım. Bir kez denedim haliyle oluşmuş bir fikrim yok.


Flormar Online


Neler Aldım?

Flormar bu aralar indirimde ve ben de siklamen tonlarda far arayışı içindeyken hemen bu 3 farı sipariş verdim. Diğer açık somon renkli farı mağazadan almıştım. Yanına da benim vazgeçilmez asetonlarımdan olan hızlı oje çıkarıcıyı ekledim. Bu asetona mutlaka bakın benim kurtarıcım. 
Eğer beni Snapchat'ten ya da İnstagram'dan takip ediyorsanız farlara verdiğim tepkiyi biliyorsunuz. Ba-yıl-dım.


Trendyol /Victoria Secret


Neler Aldım?

Hindistan Cevizi ve vanilya kokularını çok seviyorum artık biliyorsunuz. Bu body mist ikisinden eser miktarda :) alarak birleştirmiş. Ben bunu Sevgili Güzellik Editörü'nün instagram hesabında görüp not almıştım. Trendyol'da indirimde olduğunu görünce tabikisi de kaçırmadım. İnanılmaz güzel, tam yazlık kokusu var ve kalıcılığı body mistlere göre oldukça iyi.


Hepsiburada


Neler Aldım?

Uzun zamandır Nuxe kuru yağı merak ediyordum. Vücudum inanılmaz kuru olduğundan dolayı bu tür ürünler deniyorum fakat şimdiye kadar beni tatmin eden bir ürün olmadı. O yüzden hepsiburada.com sitesinde indirimde olduğunu görünce hemen sipariş verdim. Bende sprey formatında değil bu yüzden ürün alımında zorlanıyorum. Ama ben bu yağı da epey sevdim. Ayrıntılı yazısı çok yakında geliyor.


Moshos Garden


Neler Aldım?

Yine kil maskesi ararken ve markayı çok merak ederken Sevgili Blana'nın yazısına denk geldim. Yazısı tam da Burda.
Okur okumaz hemen sipariş verdim ve ertesi gün adresimdeydi. Aldığım ürünün yanında ayrıca 3 tane de tester ürün vardı. Ayrıntılı yazısını yazacağım ama spoiler isterseniz eğer iyi ki almışım :)


Boyner/ Nyx Alışverişim


Neler Aldım?

Nyx gerçekten merak ettiğim bir kozmetik markası. Boyner'de uzun süredir vardı fakat bir türlü sipariş vermemiştim. Pigmetlerini ve özellikle rujlarını çok merak ediyordum. Lilac adlı pigmetini, baked farını ve mat rujlarından Shocking Pink rengini satın aldım. Nyx markasına ait ilk ürünlerim ve ilk izlenimim gerçekten çok iyi. Ayrıntılarını yine yazacağım.

Benim hem online hem de mağaza alışverişlerim bu kadardı. 

Umarım fikir verebilmişimdir. 

Sevgiler 


Esy.




Bunlar da ilginizi çekebilir

32 yorum

  1. Sikleman far arayışını instagramdan hatırlıyorum ki 😂😂😂
    Yaa Esra siz batıracaksınız ev ekonomisinin ne olacak hali?.. Allah im iki sepet oldu 😂😂😂
    Vs de gözümm kaldı, coconut bi de sarı 😍😍😍
    Nuxe de çok görmeye başladım, yorumlarını da merak ediyorum... Güle güle kullan 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonunda buldum yaa.. Hem de gözümün önünde :)) Ekonomiye can veriyoruz biz :)))
      Vs bence mutlaka dene.. Bayılıyorum az az sıkıyorum hemen bitmesin diye. Yoksa bildiğin üstümden dökerim o derece sevdim. Nuxe için şunu söyleyeyim iyi ki almışım ama ayrıntılı yakında yazacağım.Öpüyorum. Zaman ayırdığın için teşekkür :*

      Sil
  2. güle güle kullan hepsi çok güzel ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ürünler.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  4. Esracım, Moshos'u sevdiğine, sanki ürünü ben üretiyormuşçasına sevindim😃 Nuxe kuru yağı ben senelerdir kullanıyorum, yüzüme, çok kuruduğunda göz çevreme, saç maskemin içine, saçlarımı yumuşatmak için, hatta manikür suyuma bile koyuyorum. Yazın ışıltılısını daha çok seviyorum.😊😊 Nyx in baked bir farını ben de aldım, daha denemedim. Hepsini mutlulukla kullan canım😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum tesekkur ederim ❣❣ ciddi anlamda cok sevdim maskeyi..agir da gelmedi hem. Kuru yagi ilk kez deniyorum ve bir cok kullanim alani oldugunu goruyorum. Sac maskesine koymak da iyi fikirmis. Deneyecegim oyle de. Nyx fari denemedim ama goz pinarlarini guzel aydinlatir diye dusunuyorum.

      Sil
  5. Güle güle kullan çok güzeller çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan <3 Yazılarını okumayı özlemişim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm inş. bu kadar uzun ara vermem bir daha.. Teşekkür ederim :*

      Sil
  7. Güle güle kullan Esy :) Nyx ürünlerini çok merak ediyorum açıkçası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok merak ediyordum. Açıkcası henüz tam zamanlı kullanmadım ama şöyle bir denedim sadece renkleri gayet güzeller :)

      Sil
  8. GÜLE GÜLE KULLAN CANIM NYX ÜRÜNLERİNİN İNCELEMESİNİ MERAKLA BEKLİYORUM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda yazacağım.. Teşekkürler zaman ayırdığın için :*

      Sil
  9. çok cici şeyler almışsın, güle güle mutlulukla kullan, organix in o serisinden çok memnunum umarım sen de seversin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Duygu. Umarım severim bende. Büyük umutla aldım :)

      Sil
  10. Hepsini musmutlu günlerde kullan :) Flormar'ın şu tekli farlarını internet sitesinden bende bakmalıyım geçen sene kargo 1 tl olunca epey bir şey almıştım bazen içine hediyede koyuyorlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben mağazada bulamamıştım. Sitesinde görünce bir de kargo dediğin gibi 1tl olunca hemen fırsatı değerlendirdim. :) Çok teşekkür ederim Gözdecim. :*

      Sil
  11. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullanın allıklarda gözüm kaldı! :)

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullan canım hepsi birbirinden güzel :)) Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  14. Hepsini güle güle kullan. Kozmela' yı son zamanlarda bende çok tercih ediyorum. Aldıklarının bir çoğunu severek kullanıyorum. Nuxe ve Flormar oje çıkarıcı başta kurtarıcılarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler İlke. Bir çok siteye göre daha güzel kampanyalar oluyor. Flormar oje çıkarıcı ve Nuxe favorilerim arasında gerçekten

      Sil
  15. Guzel gunlerde kullan canim

    YanıtlaSil
  16. Güle güle kullan canim 😊

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.