Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi ve Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi ve Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Günaydın

Bugün size Garnier'ın hem uygun fiyatıyla hem de performansıyla adından çokca bahsettiren makyaj temizleyicilerini yorumlayacağım.


Şimdiye kadar makyajımı temizlemede bir çok ürün kullandım ama çoğu ya cildimi kuruttu, ya yağlandırdı, ya gözlerimi yaktı ya da makyajımı istediğim gibi temizlemedi.

Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi ve Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Cilt tipi kış mevsimlerinde kuru yaz mevsiminin belli dönemlerinde normalden karmaya dönük olabiliyor. Bu yüzden kış ve yaz mevsimlerinde kullandığım ürünler farklılık gösterebiliyor.
Fakat makyaj temizleme rutinimde bu ürünleri özellikle misel suyu keşfedince yaz-kış bu ürünü kullanmaya devam ettim. 

Öncelikle Garnier kusursuz makyaj temizleme suyunu anlatmak isterim.

Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi ve Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Garnier kusursuz makyaj temizleme suyu; ''Tek adımda makyajı temizler, cildi arındırır, rahatlatır. Micellar teknolojisiyle, ovalamaya gerek kalmadan ciltteki kalıntıları ve yağ fazlasını mıknatıs gibi çeker. Makyajı temizler, cildi arındırır ve rahatlatır.
Hassas ciltler de dahil, tüm cilt tipleri için uygundur.'' der.

Garnier kusursuz makyaj temizleyici benim için de böyle oldu. Yani ovalamadan tek hamlede cilt makyajımı kusursuz bir şekilde temizledi ve kesinlikle bir hassasiyet yaratmadı. (Cildimin hassas olmadığını da belirtmek isterim) Cilt makyajımı temizledikten sonra da suyla durulama ihtiyacı hissettirmedi. Günlük göz makyajlarımda da bir problem yaşamadım fakat ağır göz makyajlarımda aynı etkiyi göremedim.
 Özellikle suya dayanıklı maskaralarda çift fazlı temizleyiciler iyi olduğundan yine Garnier'ın çift fazlı express makyaj temizleyicisini denemek istedim.

Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi ve Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Garnier göz makyaj temizleyicisi express çift etki ise; ''Suya dayanıklı makyajı bile gözlerde yağlı bir kalıntı bırakmadan mükemmel bir şekilde temizler. Doğal kaynaklı ARGININE ile zenginleştirilmiş formülü kirpiklerinize güzellik, esneklik ve parlaklık sağlar. Kirpikleriniz daha kalın, yoğun ve güçlü hissedilir.'' der.

Günlük göz makyajım çok yoğun olmadığından dolayı çıkarmada hiçbir problem yaşamadım açıkcası. Ürünü çalkaladıktan sonra bir miktar pamuğa dökerek iki göz makyajımı da çıkardım. Fakat daha ağır göz makyajlarımda bir pamukla tek göz makyajımı çıkarabildim. 
Özellikle waterproof maskaralar bizim için baş belasıdır. Çıkarırken genelde kirpikler hep zarar görür. Tabi kullandığımız makyaj temizleyicilere bağlı olarak. Maskaralar zamk gibi yapıştıklarından dolayı çıkarmak oldukça güç oluyor. Açıkcası bu makyaj temizleyicisinde çok zorlanmadım. Misel su biraz zorladı bu konuda ama bunda yaşamadım. Nazikçe ovaladıktan sonra bir kaç hamlede göz makyajımı ve waterproof maskaramı çıkarmış oldu. 
Yağlı bir his bıraktı mı diye sorarsanız, eh sanki. Yani en azından yüzümü suyla da temizleme gereksinimi uyandırıyor bana.

İçeriğinde paraben bulunmuyor. İçerdiği ''Arginine''ile kirpikleri güçlendiriyormuş. Yaklaşık 4 haftadır ürünü kullanıyorum fakat o tarz bir etkiyi göremedim henüz.

Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi ve Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Bu iki ürün de fiyat performans açısından bana göre çok çok iyi.. Eminim denemeyen kalmamıştır. 

Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi ve Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Ama denemeyen de varsa mutlaka bu ürünlere şans versin. Ben cilt makyajımda misel suyu, göz makyajımda çift fazlı temizleyiciyi kullanıyorum. (Şu sıralar yeni çıkan argan yağlı misel suyu denediğimi de belirtmek isterim)

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler 


Esy.


Bunlar da ilginizi çekebilir

28 yorum

  1. popüler bir ürün yorumların için de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukca populer:) ben tesekkur ederim zaman ayirdigin icin

      Sil
  2. Gerçekten ikisi de çok severek kullandıgım ürünler. Şimdilerde başka ürünler deniyor olsam da, ara ara yine bu ürünlere dönüyorum. En çok dikkatimi çeken de fotograflar, şahane olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel ürünler bende memnunum :)

    YanıtlaSil
  4. makyaj temizleme suyunu değil ama göz makyajı temizleme suyunu çok severek kullanıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cift fazli temizleyiciyi bende daha cok seviyorum😊

      Sil
  5. Makyaj temizleme suyuyla pek anlaşamadım ben Esra'cım ama göz makyaj temizleyicisi ile ilgili bire bir aynı fikirdeymişiz :)) Bu arada fotoğraflar harika!..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Blana. 💙💙 İkisi arasinda secimde cift fazli temizleyiciden yanayim bende. Bi ara onu da belirteyim guncelleyip 😘😘😘

      Sil
    2. Ben de bu ürünü blana da görmüştüm, yorumlarını hatırlıyorum, benzer, kirpik konusunda hem fikirsiniz benim de o dikkatimi çekmişti, vay demiştim ama... 😁

      Sil
    3. :)) konuyla alakasız ama şuan içimden geçeni söylemek istedim. Feno, Blana, Asue ve ben iyi 4'lü olabilirmişiz gibi hissediyorum nedense.. Yani tanışma imkanımız olup da görüşebilsek :) içimden samimi söylüyorum :)
      Bu ara da evet benzer şeyler düşünmüşüz

      Sil
    4. Ahahaa neden olmasın Esra, oluruz tabi 😉

      Sil
  6. bende bir çok ürün kullandım, makyaj temizleme suları pek istenen sonucu vermiyor. Ama Garnier bu işte başarılı gerçekten, bende severek kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Makyaj temizleme suyu çok başarılı kesinlikle, fiyatları da gayet uygun :)

    YanıtlaSil
  8. Bu ürünü çok duydum ben de merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Hassas ciltler için olanının 400 ml olanından aldım ve sevemedim keşke göz makyaj temizleyicisini alsaymışım dedim :)) bidaki sefere onu deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizleme suyu sadece cilt makyajinda basrili. umarim dogerini seversin.. onu daha cok sviyorum ben :)

      Sil
    2. Kesinlikle temizleme suyu göz makyajını cıkaramıyor :( elimdekiler bitsin diğerini hemen alıcam ;))

      Sil
  10. çift fazlı olan benim gözlerimi yakıyor ama pembe olan bioderma alamadığım zamanlarda kurtarıcım resmen, dediğiniz gibi fiyatına göre çok iyi iş çıkarıyor. güle güle sağlıkla kullanın, sevgiler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya kotu olmus. Ben hic bir sorun yasamadim ikisinde de. Cok tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin. Sevgiler :*

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için :)

      Sil
  12. Göz makyajı temizleme suyu gerçekten çok güzel,günlük makyajımı silmekte pembe kapaklı olanda yeterli oluyor. Güle güle kullan Esra'cım :)

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.