Yves Rocher Culture Bio %100 Organik Besleyici El Kremi Ve Lip Balmı



Yves Rocher Culture Bio %100 Organik Besleyici El Kremi Ve Lip Balmı

Herkese merhaba,

Malum bu sene kış kendini daha da gösterdi.  Her ne kadar Doğu bölgelerde her sene yoğun geçse de kış mevsimi, bu sene çoğu yer fazlasıyla kar yağışına şahit oldu. Her mevsimin mutlaka ayrı bir güzelliği var ama birini seçmem gerekse yaz mevsimini tercih ederim. Kışı çok fazla sevmiyorum. Bana hep zoru anımsatır. Zor ısınmalar, zor gidip-gelmeler, zor gezmeler,.. Tabi bunlar şımarıkça yakınmalar. Asıl önemlisi dışarda kalanlar... Kimsesizler ve hayvanlar.. Düşünmek bile inandıramıyor. Unutmayalım, elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışalım, empati kuralım.

Evet size bugün Yves Rocher'nın bu el kremi ve lip balmından bahsedeceğim. 

Yves Rocher Culture Bio %100 Organik Besleyici El Kremi Ve Lip Balmı

Benim ellerim daha önce Şurda bahsettiğim gibi çok kurur kış mevsiminde. Ellerimde bulunan yüzey alerjisi bunu daha da tetikler ve yılın bazı aylarında özellikle kış mevsiminde çatlaklar oluşur. Bunlar kağıt kesiği gibi çatlaklar. Çok nadir bu çatlaklarda küçük kanamalar da meydana gelir. Her kış sürekli el kremi arayışlarım başlar. Çünkü çoğu krem içeriğinden dolayı bu alerjiyi tetikler ve daha fazla kaşınmalar, çatlamalar oluşturur.  Aynı şekilde dudaklarımda da fazlasıyla kuruma ve çatlamalar meydana gelebiliyor çoğumuz gibi. Sanırım en yakındığımız şeyler.

Bir gün alışveriş için Yves Rocher mağazasına girdiğim zaman ''bana önerebileceğin yoğun nemlendirici özelliği olan ve aynı zamanda içeriği temiz olan bir el kremi var mı?'' diye sordum mağaza çalışanına. Ve bana bu ikiliyi önerdi. %100 Organik olduğunu, içinde paraben olmadığını söyledi. Tabi hemen orda tester ürünlerden denedim. Koku ve yapısı oldukça hoşuma gitti. Hafif losyon kıvamında orta derece akışkan bir krem. O an ellerime uyguladığımda çok beğendim ve hemen satın aldım lip balmla birlikte.

Yves Rocher Culture Bio %100 Organik Besleyici El Kremi Ve Lip Balmı

Yves Rocher'nın sitesinde ürünün açıklamasında şöyle diyor: ''Paraben, silikon, mineral yağ (petrol), renklendirici ve alkol içermeyen ürünün parfümü de %100 doğal içeriklidir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Akasya Ağacı Balı ciltteki lipid sentezini artırarak cildi yumuşatır. Hücre yenilenmesini hızlandıran Organik Yulaf cildin yapılanmasına destek olarak cildi onarır. Organik Kestane cildi kuruluk hissinden kurtararak nemlendirir. Omega-6 kaynağı Organik Ayçiçeği ile zenginleştirilmiş bitkisel formülü cildi besler ve dış etkenlere karşı korur. Besleyici yapıya sahip Organik El Kremi derinlemesine nemlendirici etkisiyle anında rahatlama sağlar.%98 doğal içeriğe sahip yapısı, elleri yağlı his bırakmadan yumuşatır. ''  

Deneyimlerime gelirsek;

Ben bu kremi sanırım 5 haftadır kullanıyorum. Ve bu kadar kullandığım süre içinde iyi ki almışım dediğim bir el kremi oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Benim o zamanlar yani bundan 1 ay önce başlayan kaşıntılarla birlikte oluşan çatlamaları ve kurumaları yok etti. Hatta şöyle söyleyeyim yatarken ellerime sürdüğümde sabahına ellerimi yatıştırdı ve kaşınmaları kesti. Bir kaç gün sonra yüzeyinde belli yerlerinde olan kızarıklıkları geçirdi ve ellerim normale döndü. Bu etkisine başta inanamadım. ''Yok canım'' dedim kendi kendime ki aynı etkiyi bir başka kremde verdi onu da bu posttan sonra yayınlayacağım. 
Bu kremi alın, ellerinde egzaması, yüzey alerjisi olan yakınlarınıza da tavsiye edin. Emilimi, onarımı, nemlendirmesi, yumuşatması kesinlikle çok iyi. En ufak bir alerji kaşıntısı olduğunu hissettiğim an bu kremi uyguluyorum ve ilerletmiyo. O kadar ilaç kullandım, krem kullandım ama bu süper etki etti. Kokusu çok güzel ben bildiğimiz bala benzettim. Zaten çok duymuyorsunuz kokusu belli bir zaman sonra geçiyor. Biraz uzun oldu ama yazmaya değer bir krem kesinlikle :)
Üründen nohut kadar alsanız yetiyor. 50ml fiyatı şuan indirimde 10TL
İsterseniz Burdan sipariş verebilirsiniz.

Şimdi gelelim lip balma

Yves Rocher Culture Bio %100 Organik Besleyici El Kremi Ve Lip Balmı

Size bir şey söyleyeyim mi bu seriyi gerçekten çok sevdim ben. Aynı etkiyi bu dudak balmında da buldum. Dudaklardaki çatlağı 1 gecede iyileştiriyor ve sabahına yumuşacık dudaklarla uyanıyorsunuz. Aslında bu balm biraz kalın. Yani bir rujun altına uygulanamaz. Ama bence zaten bu balmın amacı iyileştirici olmak. ki kesinlikle de öyle. Yine el kremi gibi %100 organik, paraben yok, mineral yağ yok, silikon yok, alkol yok, renklendirici yok. Ben bu balmı akşam yatarken dudaklarıma uyguluyorum ve bazen de eğer hava çok fazla soğuksa dudaklarım kurumasın ve çatlamasın diye koruyucu olarak sadece bunu uyguluyorum. 
Biraz yoğun nemlendiriyor ve dudakta hafif bir yapışıklık yapıyor. Bu beni rahatsız etmedi çünkü hasar tespit ve onarım süper :)
Lip Balm fiyatı ise indirimde 5TL
Bunu da Burdan sipariş verebilirsiniz.


Elleriniz ve dudaklarınız kuruysa, alerjik bir cildiniz varsa da yoksa da :) mutlaka deneyin. Ben gerçekten çok memnun kaldım ve benim favorilerimden bu ürünler. Şu anki indirimleri kaçırmayın derim. 

Umarım bir nebze fikir verebilmişimdir. 

Sevgiler 


Esy.

Bunlar da ilginizi çekebilir

12 yorum

  1. Dudaklarım benimde çok çatlıyor Nivea'yı kullanıyorum şuanda. Fiyatlar inanılmaz uygun bakıcam :)

    YanıtlaSil
  2. Kremin mineral yağ ve silikon içermemesi buna rağmen bu kadar başarılı oluşu oldukça ilgimi çekti aradığım el kremini bulmamı sağladınız sanırım şu an kullandığım Le Petit Marseillais'nin el kremi bitsin buna bakıcam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de açıkcası beklemiyordum. Bu yüzden uzun süredir deniyorum ve yazmaya emin olduktan sonra karar verdim. Ben el kremi konusunda oldukça seçiciyim. Umarım siz de memnun kalırsınız.

      Sil
  3. Bu serinin lip balmını çok beğeniyorum.Yapısından dolayı mat rujların altına da uygulanabiliyor.El kremini de en kısa zamanda deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben mat rujların altında biraz kalın buldum. Ama onarıcı etkisi mükemmel. dudaklarda olan derin soyulmaları çok iyi yatıştırıyor. El kremi de öyle

      Sil
  4. Do you want to follow each other? Let me know in comments and i will follow you back! :)


    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    YanıtlaSil
  5. Bu el kremini kullandım ve ben de senin kadar memnun kaldım gerçekten. Ancak ne zaman mağazaya gitsem şu dudak koruyucusunu bulamadım :) Umuyorum denk gelirim. Teşekkürler ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim denk gelirsin. Yani en yogun koruyucu ve iyilestirici bu balm oldu kullandiklarik arasinda. Bende bakar olayim.. Ben tesekkur ederim zaman ayirdigin icin.. Sevgiler

      Sil
  6. içerik ve krem harika gerçekten şuan biodermanınkisi bitsin buna bakacağım teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Mervecim zaman ayırdığın için :*

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.