Neutrogena El ve Tırnak Bakım Kremi


Neutrogena El ve Tırnak Bakım Kremi

Merhaba,

Kış mevsiminde iyice soğuyan havalarla birlikte ellerde kurumalar, çatlamalar meydana geliyor malesef. Özellikle elleri benim gibi çok hassas olanlar bir çok yol deniyordur şüphesiz. 

Evet, size bugün Neutrogena El ve Tırnak Bakım kreminden bahsetmek istiyorum.

Benim ellerim kuru ve hassas. Ayrıca ellerimde kış mevsiminde kendini iyice gösteren egzama da mevcut. Bu egzamanın türü yüzey alerjisi olanmış. Yani ellerim su, deterjan, bebek bakım ürünleri, kişisel bakım ürünleri gibi ürünlere hassasiyet gösterebiliyor. Bunun için bir çok cildiye doktoruna gittim fakat tamamen geçiren bir ilaca rastlamadım. Doktorların genel olarak önerileri pamuklu eldivendi. Onun dışında kullandığım hiç bir ilaç işe yaramadı diyebilirim. 


O yüzden ellerim için kullandığım krem benim için çok önemli. 
Bazı ürünler iyice tahriş ederken bazı ürünler hiç zarar vermiyor üstelik faydasını da gördüklerim oldu. İleri ki yazımda da o ürünlerden bahsedeceğim.

Benim ellerimde olan egzamadan dolayı (yüzey alerjisi) tırnak etlerimde ve parmak uçlarımda her zaman olmayan yılda özellikle kış mevsiminde kendini gösteren yarılmalar, çatlamalar olabiliyor. Bu çatlaklar kağıt kesiği gibi bazen kanamalı oluyor ve çok fazla kuruyor. Aşırı soğuğa maruz kaldıysa ellerim ya da direkt olarak deterjana temas ettiysem bu şekilde olabiliyor. Ama dediğim gibi yılın bir kaç gününe denk geliyor bu durum.

Yine bu kadar kötü durumda değil ama tırnak diplerimde ve kenarlarında kuruluk vardı. Gratis alışverişimde bu kremi görünce denemek istedim ve aldım. 

Neutrogena El ve Tırnak Bakım Kremi

Bu krem hafif koyu kıvamda, nemlendirme seviyesi üst düzeylerde, güzel kokulu tam bir bakım kremi diyebilirim. Hafif yoğun bir krem olduğundan avuç içinde hafif yağlı his bırakıyor ama emildikten sonra bu his hafifliyor diyebilirim. Daha çok el ve tırnak bakımımı yaparken uyguladığım ve sonucunu çok sevdiğim bir krem oldu. Özellikle manikür öncesi tırnak etlerimi itmede yardımcı olarak manikür sonrasında da nemlendirici olarak kullanıyorum. Ellerim o kadar hassas olmasına rağmen ve bu kremin içeriğinin çok da temiz olmamasına rağmen hiç bir alerjik reaksiyon göstermedi. Bu yüzden bu kremi çok sevdim. Tırnak etlerimde ve ellerimde bıraktığı yumuşaklık ve nemlilik hissi uzun süre kalıcı diyebilirim. 

Neutrogena El ve Tırnak Bakım Kremi

Ben bu kremi oldukça beğendim. Fiyatı da gayet uygun, Gratis'ten 10TL gibi bir fiyata almıştım. 

Umarım bir fikir oluşturabilmişimdir.,

Sevgiler 


Esy.





Bunlar da ilginizi çekebilir

21 yorum

  1. neutrogena kremleri her zaman severim.. ellerime iyi geliyor..

    YanıtlaSil
  2. Tam da zamanında bir yazı:-) bu hafta bir arkadaşımı bu kremi kullanırken gördüm ve memnun olduğunu söyledi. Sizin bu detaylı yazınızı da gördükten sonra almaya karar verdim. Sağolun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum.. Umarım sizin de beklentinizi karşılar. Sevgiler. :)

      Sil
  3. Aa favori krwmimi yazmissin. Neutrogena bir numaradir.

    YanıtlaSil
  4. Fiyat / performans açısından çok güzel bir krem. Blog yazılarını okudukca alıcağım ürünler artıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Aynen fiyatı gayet uygun.. Umarım sen de beğenirsin.

      Sil
  5. En güvendiğim markalardan biri Neutrogena.

    YanıtlaSil
  6. Bu krem favorim çok beğeniyorum

    YanıtlaSil
  7. Lovely post dear! Thanks for sharing)
    Wish you a lovely weekend)
    pinkrabbitbeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Can you explain to your friends. How to register their blogs in the "directory blogspot". it is very difficult for me to explain in Turkish language. Thank you

    YanıtlaSil
  9. Kremdenn çok manzaraya takıldım. İç anadolu çok soğuk elim ve yüzüm hiç olmadığı kadar kurudu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ben de çok takılıyorum.. İç Anadolu'nun soğuğunu düşünemiyorum. Bu kremden ziyade daha yoğun nemlendirici el kremlerini öneririm.

      Sil
    2. Lütfen bildiğin yoğun nemlendiricili bir krem varsa paylaşır misin. Hem ben hem de diğer arkadaşlar istifade etsin. Ben henüz bu kuruluğu giderecek krem bulamadım. Nivea vücut losyonu önerdiler bunu denemek istiyorum

      Sil
    3. Bir tanesini yayınladım. En son yayınladığım posttan bir önceki yazım. Vücut için mi yoksa el kremi için mi nemlendirici istiyorsun?

      Sil
  10. Çok ama çok faydalı bir yazı olmuş. Bir süredir takip etmeye değer blogger bulamıyordum artık sizi takip edeceğim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Aysegul dusuncelerin icin cok tesekkur ederim. Umarim blogumdan faydalanabilirsin. Zaman ayridigin icin tekrar tesekksur ederim. Sevgiler💙💙

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.